Icerige atla
Extraloob

PK slotları

· 28 Yanıt · 2.8K görüntüleme
K
Kai OP ⭐ 18y
Constantine;

- Resim Silinmiş.

Samarkand;

- Resim Silinmiş.

Karakoram;

- Resim Silinmiş.

Donwhang;

- Resim Silinmiş.

Tarim Basin;

- Resim Silinmiş.

Jangan;

- Resim Silinmiş.

Taklamakan;

- Resim Silinmiş.

Bu noktalarda PK lığınızı geçirebilirsiniz tabi levelinize göre..

Umarım Beyenirsiniz..
28 Yanıt
D
destiny ⭐ 18y
Güzel paylaşımların için teşekkür ederim , oyunu zevki ve adrenalin'i ile oynayanlar için büyük bir avantaj
F
Furina ⭐ 19y
Hacım çok iyi paylaşım yapıyorsunda.. Bence Photoshop öğrenmeye başla ^^ Görseller ne kadar şık olursa konuda o kadar şık olur.
K
Kai OP ⭐ 18y
Ne demek emrecim,Görevimiz.
K
Kai OP ⭐ 18y
Hacım çok iyi paylaşım yapıyorsunda.. Bence Photoshop öğrenmeye başla ^^ Görseller ne kadar şık olursa konuda o kadar şık olur.

Valla elimden geldikçe 😄 Şu Photoshop u kimden en iyi öğrenebilirim ?
F
Furina ⭐ 19y

Valla elimden geldikçe 😄 Şu Photoshop u kimden en iyi öğrenebilirim ?

Sitedeki Photoshop bölümünde takıl biraz. Sabit konuları incele. İşini görecek kadar öğrenirsin. 😁
A
Apollon ⭐ 18y
Çok güzel paylaşım ama yine görsel yok 😜 Görsellik en kolayı zaten biraz çalışmayla olur.
K
Kai OP ⭐ 18y
Çok güzel paylaşım ama yine görsel yok 😜 Görsellik en kolayı zaten biraz çalışmayla olur.

Photoshop u indirdim,şu serial işi ile uğraşıyorum,bi halletsem tamamdır,artık daha güzel konular açacağım..
O
Old School ⭐ 19y
Çok güzel herkes belitmiş eksikliği bide ben söyleyip moralini bozmayım anladın sen onu^^
S
İlginç ve güzeL bir konu teşekkürler
K
Kai OP ⭐ 18y
Çok güzel herkes belitmiş eksikliği bide ben söyleyip moralini bozmayım anladın sen onu^^

😊 Sağolasın.
K
Kai OP ⭐ 18y
İlginç ve güzeL bir konu teşekkürler

Ben teşekkür ederim.
S
Seppuku ⭐ 18y
Güzel yapmışsın http://www.extraloob.com eksik. 😄 Onları ben gece yada yarın yaparım. 😘
S
Seppuku ⭐ 18y
Güzel yapmışsın http://www.extraloob.com eksik. 😄 Onları ben gece yada yarın yaparım. 😘

Mesaj kutuna bak ve görselleri ekle Murat'cım. ^^
K
Kai OP ⭐ 18y

Mesaj kutuna bak ve görselleri ekle Murat'cım. ^^

Yardımın için sağolasın kankacım.
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
topic şimdi çok daha şık oldu ellerine sağlık canımcım ^^
S
Seppuku ⭐ 18y

Rica ederim abi. Diğer arkadaşınkini de yaptım ama şuan yok galiba gelince yapar. 😘
K
Kai OP ⭐ 18y

Rica ederim abi. Diğer arkadaşınkini de yaptım ama şuan yok galiba gelince yapar. 😘

Sanırım bana diyor aLi 😁
Teşekkürler Okan abi,şunları iyice öğrenmeye çalışacağım,alide yardım etti sağolsun kardeşim.İlerde daha iyi şeyler göreceksiniz 😊
J
JbS ⭐ 17y
cok tskler güzel olmus
K
Kai OP ⭐ 18y
cok tskler güzel olmus

Ben teşekkür ederim .

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: