Icerige atla
Extraloob

Piramit Tamamdır Gelsin ''iPod Touch'' Gelsin ''PSP''

· 16 Yanıt · 2.0K görüntüleme
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Bildiğiniz üzere bir dilek tut eventine iki ayrı charımın ID PW sile katıldım ikiside şuanda 101 Lvl yani Lvl sorunu yoktu ilk etapda ve her gün girerek 15 gün boyunca piramit le uğraştım bir charımın ID le PSP ye oynadım diyer charımla iPod Touch a oynadım bütün görevleri bitirdim 20 Nisanda açıklicaklar umarım ben çıkarım dua edin. pray:

Winners!

Neptune server Rennie
Neptune server LegendMaster

Please pray: 🙏 🙄 ❤️ 🎭

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.
16 Yanıt
C
chipshajen ⭐ 17y
hayırlısı bro (:
E
EviLQin ⭐ 19y
3nisanda nasi aciklanio zaten 6 nisanda biticek etkinlik? bu arada sansin az bana kalirsa sun a falan oynasaydin kazanma sansin katlanirdi bn bi charla suna diger charla silke oynadim
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
3nisanda nasi aciklanio zaten 6 nisanda biticek etkinlik? bu arada sansin az bana kalirsa sun a falan oynasaydin kazanma sansin katlanirdi bn bi charla suna diger charla silke oynadim

Ups heycandan karıştırmışım,bu arada oyun içi sun item ve gold silk e herkez haddinden fazla yığılma yapmış yani nereden baksan şansım aynı sayılır.. 🙄
I
Inception ⭐ 18y
İnşallah kazanırsın bro 😘
E
EviLQin ⭐ 19y

Ups heycandan karıştırmışım,bu arada oyun içi sun item ve gold silk e herkez haddinden fazla yığılma yapmış yani nereden baksan şansım aynı sayılır.. 🙄

evet o yöndende haklisin ama herkez premidi bitiremicek zaten 😉 ins herkeze guzel şeyler geli bikerede şans bize gülsün 🙏 pray:
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

evet o yöndende haklisin ama herkez premidi bitiremicek zaten 😉 ins herkeze guzel şeyler geli bikerede şans bize gülsün 🙏 pray:

İnsallah bana çıkarda dev resimlerle sitemizde yayınlarım . 😈
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
İnşallah kazanırsın bro 😘

Teşekkürler bro umarım kazanırım. ❤️ pray:
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
hayırlısı bro (:

amin. pray:
A
ALpique ⭐ 17y
hayırlısı olsn 😊 inş kazanırsın
E
EviLQin ⭐ 19y
Nisan 20de aciklancak 4 mayisde dagitilcekmis ^^
J
JetHomme ⭐ 19y
Hadi İnşallah kazanırsın bro. Güzel haberlerini bekliyorum ❤️ 😘
B
BaSoryong ⭐ 18y
Umarun ufakta olsa bir hediye alırsın 😊
E
EliteTurk OP ⭐ 18y
Teşekkürler umarım kazanırım. ❤️ pray: 😘
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Bildiğiniz üzere bir dilek tut eventine iki ayrı charımın ID PW sile katıldım ikiside şuanda 101 Lvl yani Lvl sorunu yoktu ilk etapda ve her gün girerek 15 gün boyunca piramit le uğraştım bir charımın ID le PSP ye oynadım diyer charımla iPod Touch a oynadım bütün görevleri bitirdim 20 Nisanda açıklicaklar umarım ben çıkarım dua edin. pray:

Winners!

Neptune server Rennie

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

tek rakibin benim nalet olsun sende mi psp go istedin ben gibi 😁
E
EliteTurk OP ⭐ 18y

Winners!

Neptune server Rennie

- Resim Silinmiş.
- Resim Silinmiş.

tek rakibin benim nalet olsun sende mi psp go istedin ben gibi 😁

İki Charımla ayrı ayrı oynadım birine ''PSP'' diyerine ''iPod Touch'' oynadım merak etme ikimize yeticek kadar var PSP . 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: