Icerige atla
Extraloob

iPod TOUCH ve iPhone Özellikleri

· 22 Yanıt · 2.0K görüntüleme
W
Whisk OP ⭐ 16y
Arkadaşlar bu iPod TOUCH ve iPhone arasındaki farklar nedir? (Tüm farkları istiyorum fiyatından kamerasına kadar)
22 Yanıt
W
Whisk OP ⭐ 16y
Aslında istediğim iPod'un özellikleri. Mesela wi-fi si iyimidir ipod'un?
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
iPod müzik dinlemek için üretilmiş.
iPhone telefon olarak kullanmak için üretilmiş.

iPod daha ucuz.
iPhone daha pahalı.

iPod'un birçok çeşidi var.
iPhone'un sadece 3 tane.
Advance
Advance ⭐ 18y
İkisi de farklı amaçlar için yapılmış, sen bize karşılaştır diyorsun 😜
B
Ben de ⭐ 17y

iPod daha ucuz.
iPhone daha pahalı.

iPhone'un sadece 3 tane.

+ HB 😎
A
Addicted ⭐ 19y

iPod daha ucuz.
iPhone daha pahalı.

iPhone'un sadece 3 tane.

4 tane bro iphone-iphone3-iphone3gs-iphone4
H
hmzsnmz ⭐ 19y
Birde ipad var hani. net özelliğini sorduğuna göre o da olabilir 😜
[ek #12654]
W
Whisk OP ⭐ 16y
Benim dediğim iPod Touch ona göre karşılaştırın. iPad'i biliyorum ama onu istemiyorum iPod touch almayı düşünüyorum da iPhone'dan eksi özellikleri nedir?
W
Whisk OP ⭐ 16y
Şuanlık öğrendiğim galiba sadece iphone arama yapabiliyor ama ipad touch yapamıyor. Doğrumudur?
W
Whisk OP ⭐ 16y
Arkadaşlar önemli bir konu yardımcı olursanız sevinirim.
J
JetHomme ⭐ 19y
Şuanlık öğrendiğim galiba sadece iphone arama yapabiliyor ama ipad touch yapamıyor. Doğrumudur?

Doğrudur. Tek fark İphone'nin telefon olması.
Mopneet
Mopneet ⭐ 18y
Ve bildiğim kadarıyla iPod Touch video çekemiyor ama emin değilim.
H
Yok Çekiyor 4. Nesil İpod Touch lar çekiyor + Wifi Si Çok İYi + Ön Kamerası İle internet uzerınden facetime ile goruntulu konusabılıyosun + ve evet aralarındankı tek fark İPhone nın Telefon Özelliği olması .. ipod da bu olmadıgı ıcın kalınlık yarı yarıya dusuyo 😊
E
EmmaW ⭐ 19y
sanırım iphone da yapılan çoğu şey ipod touchdada yapılıyor sadece ipod touchda arama yapılmıyor daha çok eğlence için ve internete girmek için sanırım fiyatları 400-500tl bende almayı düşünüyorum birtane internete girme özelliği için (malum iphone pahalı 😆 ) birde biyerde yazıyordu ipod toucha yapılan bişeyle sanırım turk telekom'un wirofon sistemini yapıp aynı zamanda bir telefon olarakda kullanılabiliyormuş(tam emin değilim ama biryerde kampanyasının olduğunu hatırlıyorum)
H
sanırım iphone da yapılan çoğu şey ipod touchdada yapılıyor sadece ipod touchda arama yapılmıyor daha çok eğlence için ve internete girmek için sanırım fiyatları 400-500tl bende almayı düşünüyorum birtane internete girme özelliği için (malum iphone pahalı 😆 ) birde biyerde yazıyordu ipod toucha yapılan bişeyle sanırım turk telekom'un wirofon sistemini yapıp aynı zamanda bir telefon olarakda kullanılabiliyormuş(tam emin değilim ama biryerde kampanyasının olduğunu hatırlıyorum)

Doğru hacım wirofon ile telefon olarak ta kullanabılıyorsun 👍
W
Whisk OP ⭐ 16y
Tamam çok sağolun çok yardımcı oldunuz gerçekten, canımsınız. ❤️

Son sorum ; iphone'da 5 megapiksel HD kamera diyor ipod touch'ta sadece HD kamera diyor yani 5 megapiksel yazmıyor. ipod'un megapikseli biraz düşük galiba?
B
Bleistift ⭐ 16y
Tamam çok sağolun çok yardımcı oldunuz gerçekten, canımsınız. ❤️

Son sorum ; iphone'da 5 megapiksel HD kamera diyor ipod touch'ta sadece HD kamera diyor yani 5 megapiksel yazmıyor. ipod'un megapikseli biraz düşük galiba?

ayfon 5 megapixelden daha fazla 👍
Ps.Bana gore 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
extra gelse de şu iphone'u anlatsa bi 😜
D
Dynamite ⭐ 17y
eğer alacaksan iphone almanı öneririm.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: