Icerige atla
Extraloob

Pileysteyşın fan boyları aranıyor

· 20 Yanıt · 3.0K görüntüleme
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Merhaba ahali.
Aramızda Playstation network takılan var mı ? bu aralar fena sardım, black ops online takılıyorum ancak şöyle 3-4 kişi toplansak, mikrofonlarla felan daha eğlenceli hale getirebiliriz. veya online fifadır pesdir vs. Görelim babayiğitleri 😜

PSN: Leetnock
20 Yanıt
Advance
Advance ⭐ 18y
fakiriz.biz
M
Mirage ⭐ 19y
Playstation 1 var olmuyor mu onda onlayn 😞
F
fx36 ⭐ 15y
Here. Psn?
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Here. Psn?

Psn : Leetnock 🤤

@Mirage

ı-ıh lol

@Advence

600 liradan felan başlıyor ps3 ler yahu, bilgisayarı olanlar daha zengin 😜
P
Phantoso ⭐ 18y
psp den falan bağlanamıyormuyuz ya 😊
T
tenpanter ⭐ 17y
çevirmeliden giremiyor muyuz?
T
PES atarsak olur 😊
F
fx36 ⭐ 15y
Cuma gunu pes turnuvasi atalim 2 kisi daha lazim ama ^^
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Aynen hadi 2-3 kişi daha gelsin, ufak çaplı bir psn turnuvası düzenleyelim ^^
L
Leet1 OP ⭐ 19y
Güncel, BF3 takım arkadaşları aranıyor, Co-Op Kaffarov reyizi felan da avlayabiliriz :p
Advance
Advance ⭐ 18y
bugün media markt'a gittiğimde öğrendim konsol oyuncusu olmadığımı
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Cihan'ın uzun süren çabalarından ve baskılarından sonra bugün bende aldım ps3 ve yine cihan'ın yüzünden jailbreak yaptırtmadım.
- gerçi zaten jb yaptırınca yeni sürüm oyunları oynayamıyormuşsun , o yüzden pek bir mantığı da yoktu hani.-

Teknosa da ki GençTurkcell kampanyasından aldım aleti.320 GB + 1 kol + Uncharted 3 + Dead Rising 2 olaraktan toplam 800 tl.Almadan önce sirkeci vs her yeri dolaştım en az fiyat çeken 690 tl oldu onunda oyunları yoktu.Zaten uncharted 3 başlı başlına 130 tl'lik oyun olduğu için teknosa da ki daha cazip geldi.

Şimdi var mıdır önerisi olan PS3 aldıysan bu aletide almalısın gibisinden bir şey diyen 😊

PSN Nickim : addkemalist

-Bu arada uncharted 3'ün abartıldığı kadar bir grafik detayını göremedim ya da benim plazmam gösteremedi bilemiyorum.-
Rebellen
Rebellen ⭐ 17y
Aynen hadi 2-3 kişi daha gelsin, ufak çaplı bir psn turnuvası düzenleyelim ^^

kuzende vardı ps3 ama black ops yok sanırım 500 metre ztn bi gidip bakarım 😁
T
Torquel ⭐ 19y
Cihan'ın uzun süren çabalarından ve baskılarından sonra bugün bende aldım ps3 ve yine cihan'ın yüzünden jailbreak yaptırtmadım.
- gerçi zaten jb yaptırınca yeni sürüm oyunları oynayamıyormuşsun , o yüzden pek bir mantığı da yoktu hani.-

Teknosa da ki GençTurkcell kampanyasından aldım aleti.320 GB + 1 kol + Uncharted 3 + Dead Rising 2 olaraktan toplam 800 tl.Almadan önce sirkeci vs her yeri dolaştım en az fiyat çeken 690 tl oldu onunda oyunları yoktu.Zaten uncharted 3 başlı başlına 130 tl'lik oyun olduğu için teknosa da ki daha cazip geldi.

Şimdi var mıdır önerisi olan PS3 aldıysan bu aletide almalısın gibisinden bir şey diyen 😊

-Bu arada uncharted 3'ün abartıldığı kadar bir grafik detayını göremedim ya da benim plazmam gösteremedi bilemiyorum.-

Uncharted konusunda katılıyorum, son çıkan mw3 ve battlefieldi daha ps3de tadamadım ama daha hiçbir oyun gta4un grafik basarısına ulasamadı.Ama yeni ps alan birinede uncharted çok güzel gelmeliydi hacım senin beklentiler çok yüksekmiş demek 😄

PSN:Torquel_29
Fifa12de maçlar için pm atın burdan musait olursam hemen geçerim.
Ps'a bagladıgım modem duzelır duzelmez BF3 ve MW3de 4 saat uyusam 7/20 yardırmaya gelıyorum
E
E0N ⭐ 19y
Güncel, BF3 takım arkadaşları aranıyor, Co-Op Kaffarov reyizi felan da avlayabiliriz :p

pc de takılıyosan bf3 origin & Battlelog vVarFare34
L
Leet1 OP ⭐ 19y

Uncharted konusunda katılıyorum, son çıkan mw3 ve battlefieldi daha ps3de tadamadım ama daha hiçbir oyun gta4un grafik basarısına ulasamadı.Ama yeni ps alan birinede uncharted çok güzel gelmeliydi hacım senin beklentiler çok yüksekmiş demek 😄

Ps'a bagladıgım modem duzelır duzelmez BF3 ve MW3de 4 saat uyusam 7/20 yardırmaya gelıyorum

uuu fifacı buldum. ekle beni hemen psn: Leetnock
fuar dolayısıyla 1 hafta yokum, gelene kadar iyi alıştırma yap, gelince dolayacağım 😜
R
Rochas ⭐ 16y
ps3 var da ne yapacağımı bilmiyorum uğraştırır bu. 😁
N
Nz9 ⭐ 15y
tost makinesi var sony onla bağlanamıyomuyuz ?
T
Torquel ⭐ 19y

uuu fifacı buldum. ekle beni hemen psn: Leetnock
fuar dolayısıyla 1 hafta yokum, gelene kadar iyi alıştırma yap, gelince dolayacağım :P

oyyyyy adminle dans edelim bi fifada o zmn 😄
Dönünce burdan pmni beklerim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: