Icerige atla
Extraloob

Photoshop taki ilk çalışmalarım :))

· 16 Yanıt · 3.1K görüntüleme
F
ffearless OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

ilk denemem yorumlarınızı bekliyorum Very Happy
16 Yanıt
0
0x66 ⭐ 19y
elerine salik cok güzel calisma olmus....devamini bekleriz headbang2ft9
N
efeklerde kullandıgın insanları +arabayı resmin içinden cıkıyomuş gibi yapmışsın herkulade olmuş tbrk ederim güzel olmuş extraokk extraokk extraokk extraokk
R
Ronin ⭐ 19y
Durmak yok devam... Elini h ve p tuşlarını alıştırıp kesim işlemlerini 5x zoomlu yapmanı tavsiye ederim.. Kesimler çok kötü.

H = hand (Tutup çekersin resmi)
P = Pen (Kesmeye yarıyor.Biliyorsun zaten)
_
_CaspeR_ ⭐ 19y
güzel resimler birazdaha dene geliştir kendini Wink Wink Wink
F
ffearless OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

son çalışmam Very Happy
C
Caprice ⭐ 19y
Geliştiriyosun kendini yavaş yavaş çok güzel olmuş devamını bekleriz.. extrabeer
F
ffearless OP ⭐ 19y
-Resim Silinmiş.

son çalışmam sade ve şık düşündüm umarım güzeldir Razz
R
Ronin ⭐ 19y

Durmak yok devam... Elini h ve p tuşlarını alıştırıp kesim işlemlerini 5x zoomlu yapmanı tavsiye ederim.. Kesimler çok kötü.

H = hand (Tutup çekersin resmi)
P = Pen (Kesmeye yarıyor.Biliyorsun zaten)

Buna ek olarak... Yazılarda biraz eksikliğin var. Yazıların boyutlarını biraz daha büyütmen bence daha güzel olucaktır. Backgroundlar güzel. Brush ve renk seçimlerinde hoş. Ama Render (Yani kesme) işlemi ve yazılar ve efectleri üzerine biraz daha yoğunlaşırsan daha iyi olacağı kanısındayım..
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
gri arabalı olan çalışma güzel bir de dekope olayında görseli %800 büyült öyle kes düzgün olur extraokk
Y
YuMi__YuMi ⭐ 19y
İlk olarak guzel daha geliştir kendini Wink
D
danger16 ⭐ 19y
arkadaslar bana bi foto lasım...bnm pc de photoshop yok...ps den anlayanlar bana bi resim yapabilirler mi...?
şöle ortada yakup16 yazıcak kenarlarında kan sıcramaları flan...
dünden beri bunun için herkesden yardım istedim lakin kimse bişi yapmadı...umarım sizden bi cvp gelir...
Şimdiden Teşekkürler... extraokk
F
ffearless OP ⭐ 19y

arkadaslar bana bi foto lasım...bnm pc de photoshop yok...ps den anlayanlar bana bi resim yapabilirler mi...?
dünden beri bunun için herkesden yardım istedim lakin kimse bişi yapmadı...umarım sizden bi cvp gelir...

hmmm elimden geldiğince yapmaya çalışırım
F
ffearless OP ⭐ 19y

EDİT

umarım beğenirsin.kan efekti denedim pek belli olmadı o yüzden bu şekilde yaptım kahvekeyfi
D
danger16 ⭐ 19y
cok tesekkürler...ama cs 1.6 da kullancam bu fotoyu...yani arka plan tek renk olması lasım...
-Resim Silinmiş.
-Resim Silinmiş.

mesela bu iki silahı kullanırsan sevinirim...ortada nick(yakup16 kırmızı renkte) sagında keleş solunda colt...arka plan beyaz...böyle yaparsan daha ii olur...bekliyorum...
Tekrar Teşekkür Ederim... extraokk
F
ffearless OP ⭐ 19y
yeni bir imza daha Cool başkasına yapıyodum güzel olunca kaptım Twisted Evil

-Resim Silinmiş.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: