Icerige atla
Extraloob

Phbot yardım

· 7 Yanıt · 7.5K görüntüleme
Mukoko55
Mukoko55 OP ⭐ 9y
İyi günler herkeze iyi forumlar dün sabah 03:30 sularında ph bot satın aldım ve ertesi gün giriş yaptım üyeliğimi aktifleştirdim fakat botu sro klasörüne tanıtıyorum bütün ayarlarını eksiksiz yapıyorum v++ vcredist vs. Programla alakalı herşey yüklü fakat launch client dediğimde program sro client i açıyor ve 3 dakika bekliyor ardında bir sro client daha açıyor ve disconnect hatası alıyorum 5 - 6 kez denedim nafile yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim....
7 Yanıt
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
İsro da mı yoksa vsro yani private serverda mı deniyorsun?
Mukoko55
Mukoko55 OP ⭐ 9y
İsro da mı yoksa vsro yani private serverda mı deniyorsun?

İsro da deniyorum
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
İsro da deniyorum

Maalesef isro da hiçbir bot çalışmıyor şuan(mbot ve sbot dahil) o yüzden girmiyor.
Mukoko55
Mukoko55 OP ⭐ 9y
Hadi ya 😞 çok üzücü bir durum peki nezaman açılacağıyla ilgili bir makale varmı veya açılması gibi bir durum söz konusumu isroda şuan
Sparkle
Sparkle ⭐ 10y
Şuan açılması gibi bir durum imkansız görünüyor ancak joymax kendisi bot oluşturursa bir ihtimal ancak öyle olur.
Mukoko55
Mukoko55 OP ⭐ 9y
Şuan açılması gibi bir durum imkansız görünüyor ancak joymax kendisi bot oluşturursa bir ihtimal ancak öyle olur.

Kesinlikle benimde aklıma ilk o durum geldi umarım joymax yaparda daha mantıklı bir atılım olur eminim silkten kazandığı paranın 50 kat fazlasını bottan kazanır 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: