İyi günler herkeze iyi forumlar dün sabah 03:30 sularında ph bot satın aldım ve ertesi gün giriş yaptım üyeliğimi aktifleştirdim fakat botu sro klasörüne tanıtıyorum bütün ayarlarını eksiksiz yapıyorum v++ vcredist vs. Programla alakalı herşey yüklü fakat launch client dediğimde program sro client i açıyor ve 3 dakika bekliyor ardında bir sro client daha açıyor ve disconnect hatası alıyorum 5 - 6 kez denedim nafile yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim....
Phbot yardım
· 7 Yanıt · 7.5K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
İsro da mı yoksa vsro yani private serverda mı deniyorsun?

İsro da mı yoksa vsro yani private serverda mı deniyorsun?
İsro da deniyorum
İsro da deniyorum
Maalesef isro da hiçbir bot çalışmıyor şuan(mbot ve sbot dahil) o yüzden girmiyor.

Hadi ya 😞 çok üzücü bir durum peki nezaman açılacağıyla ilgili bir makale varmı veya açılması gibi bir durum söz konusumu isroda şuan
Şuan açılması gibi bir durum imkansız görünüyor ancak joymax kendisi bot oluşturursa bir ihtimal ancak öyle olur.

Şuan açılması gibi bir durum imkansız görünüyor ancak joymax kendisi bot oluşturursa bir ihtimal ancak öyle olur.
Kesinlikle benimde aklıma ilk o durum geldi umarım joymax yaparda daha mantıklı bir atılım olur eminim silkten kazandığı paranın 50 kat fazlasını bottan kazanır 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap