Beyler clientless özelliği için phbot aldım.Sbot kullanıcısıydım.Fakat phbotta Save settings diye bir bölüm yok ! Ve de ben botu her kapayıp acısımda hersey sıfırlanıyo.Ne yapmam gerekiyo lütfen yardım edin
PHbot yardım
· 15 Yanıt · 40K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
Dili türkçeye çevir ve sağ alt tarafa iyi bak
Dili türkçeye çevir ve sağ alt tarafa iyi bak
sadece launch client,start bot,hide client,exit stall,stop bot,go client bölümleri var.İngilizcem var Allah'a şükür de yapılan deisiklikleri kaydedecek bi komut yok göremedim
Save setting ingilizcen varsa yapa bilirsin basit işlem?
Save setting ingilizcen varsa yapa bilirsin basit işlem?
Emin ol ingilizcem iyi 😉 Ama sanırım senin anlamada bi problemin var.SAVE SETTINGS diye bir sekme/bölüm/kısım herhangi birşey yok sbottaki gibi diyorum.
kızma abisi adam mbot ile phbotu karıştırdı sanırım 😊 ayrıca phbot login olduktan sonra chara girdikten sonra ayarları yap sonra botu kapat tekrar aç
sıfırlanmış olucak ayarlar yanlız chara girince tekrar geliyor ayarlar 😉 iyi eğlenceler
sıfırlanmış olucak ayarlar yanlız chara girince tekrar geliyor ayarlar 😉 iyi eğlenceler
beyler ben nasıl hotmaili onaylıyacam bılmıyorum lutfen yardım edın phbot u bılıyorum kullan masını hem de oyuna gırıyorum faıled hata verıyor neden lutfen cevap verın
beyler ben nasıl hotmaili onaylıyacam bılmıyorum lutfen yardım edın phbot u bılıyorum kullan masını hem de oyuna gırıyorum faıled hata verıyor neden lutfen cevap verın
Hotmailine onay gelecekte buyuk ihtimal gelmez , hotmailin serverlarinda sorun var. Baska maille dene , gmail gibi. Mail gelecek linke tiklayacaksin sadece.
Ph bot tan gerçekten iyi anlayan biri özelden yazabilirmi bir şey sormam gerek ?
selam bende yeni aldım ph bot ayarları yaptım ama clienti gösterdikten sonra bot 2 client açıyor disconnet yazıyor yardım lütfen
selam bende yeni aldım ph bot ayarları yaptım ama clienti gösterdikten sonra bot 2 client açıyor disconnet yazıyor yardım lütfen
Beyler bu 2 client sorununa çözüm bulan yok mu 2 client açılıyor anlamsız yere
Beyler bu 2 client sorununa çözüm bulan yok mu 2 client açılıyor anlamsız yere
isroda oynuyorsan birisi craptrap için açılıyor. siteden paralı craptrap alırsan açılmaz

isroda oynuyorsan birisi craptrap için açılıyor. siteden paralı craptrap alırsan açılmaz
Aldım craptrap hala açılıyor ikincisi değişen hiç bir şey olmadı
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap