Arkadaşlar Sroya normal olarak giriyorum (loader kullanmayarak) 10 dk sonra Dc veriyor 2 Gündür Bende Bu Sorun var Anlayamadım..Dün Bilgisayar kullanıcısını değiştirdim dc yemeden oynayabildim ama bugün kullanıcıyı değiştirsemde oyunu bir türlü oynayamıyorum Dc üstüne Dc Kafayı Yicem :!!&%&! :!!&%&! Sizde de aynı sorun varmı? Nasıl Düzelebilir?? Sroyu kaldırıp tekrar yükledim ,sistemi geri yükledim ,modeme reset attım hala Dc yiyorum 😞
Pff Yine DC :(
· 5 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
Arkadaşlar Sroya normal olarak giriyorum (loader kullanmayarak) 10 dk sonra Dc veriyor 2 Gündür Bende Bu Sorun var Anlayamadım..Dün Bilgisayar kullanıcısını değiştirdim dc yemeden oynayabildim ama bugün kullanıcıyı değiştirsemde oyunu bir türlü oynayamıyorum Dc üstüne Dc Kafayı Yicem :!!&%&! :!!&%&! Sizde de aynı sorun varmı? Nasıl Düzelebilir?? Sroyu kaldırıp tekrar yükledim ,sistemi geri yükledim ,modeme reset attım hala Dc yiyorum :(
lütfen biri cvp yazsın bir alllahın kulu yokmu şu isro bot la dc yiyenler için bir program tasarlıyacak kimse?!!!!!
genel bir isrobot dc şikayeti var çözümü de hiçbir yerde açıklanmadı muhtemelen salı günü yeni versiyonla düzelecektir.
A
AngeLicMoon
⭐ 16y
Sbot Al hacım dc sorunun çözülsün 😄
Şu sorulara cevap veriniz, yardımcı olmaya çalışacağım.
Bilgisayarınızın sürümü nedir? winxp, win7, vista ?
En son ne zaman antivirus ile bilgisayarınızı tarattınız?
Silkroad'dan DC yiyince Msn vb. şeyler de etkilenip kapanıyormu? bağlantı koptu gibisinden?
Bilgisayarınızın sürümü nedir? winxp, win7, vista ?
En son ne zaman antivirus ile bilgisayarınızı tarattınız?
Silkroad'dan DC yiyince Msn vb. şeyler de etkilenip kapanıyormu? bağlantı koptu gibisinden?
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap