petin kasası dolunca itemleri çarın kasasına atması için bir yol var mı ❓
pet kasasından çarın kasasına transfer?
· 10 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
yok makara:
o kadarda gelişmedi daha 😆 itemlerden sıkıntı yaşıosan itemleri chara toplattır pet sadece gold toplasın 😆
yok makara:
o kdr özellik varken bu nasıl yok 😕
ps:tbot crack olarak yıllar önce bedava kullanırken onda bile vardı bu özellik
o kadarda gelişmedi daha 😆 itemlerden sıkıntı yaşıosan itemleri chara toplattır pet sadece gold toplasın 😆
🍺 teşekkürler en son çare öyle yapıcaz artık 😁
yok makara:
hatırlatmak lazım bunu shivaya 🍿
yok makara:
hatırlatmak lazım bunu shivaya 🍿
😜
Beleş botlarda bile var. En iyi bot diyorsunuz bunda yok. 😊
Ibot kullanıyordum kasma alanına giderken script hazırlamaktan bıktım bunu aldım pet-transfer yok. Oto form party yok. Diğer botlara göre + sı çoook ama en dandik botlarda bile olan şeyler yok. 😞
Ibot kullanıyordum kasma alanına giderken script hazırlamaktan bıktım bunu aldım pet-transfer yok. Oto form party yok. Diğer botlara göre + sı çoook ama en dandik botlarda bile olan şeyler yok. 😞
Öyle Bir Özellık Yok. Gelicektir Diye Düşünüyorum. Sbotun Piyasanın İhtıyaclara Göre Gelişen Bir Bot Oldugunu Unutmamak gerekir. ☕
petten inventorye itemleri çok hızlı atınca DC veriyor, büyük ihtimal bunun yaşanmasını engellemek & riske girmemek için eklemiyorlar.
böyle birşey neden gerekki zaten? düşen itemleri/elixirleri chara değil pete toplatıyorsanız çok item kaçırıyorsunuz..
böyle birşey neden gerekki zaten? düşen itemleri/elixirleri chara değil pete toplatıyorsanız çok item kaçırıyorsunuz..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap