Filtre bölümünden bota arrow ile bolta dont pick pet diyorum ama pet bazen topluyor bazen toplamıyor.Settings bölümünden pick via pet gibi bişede işaretli.Acaba neden topluyor olabilir ?
Pet arrow topluyor :(
· 9 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
maymundan other items açıkmı ?
açık degilse bot topluordur pet dont pick degil normal üstten 2. sıradaki dont pick i işaretlemni öneririrm:)
açık degilse bot topluordur pet dont pick degil normal üstten 2. sıradaki dont pick i işaretlemni öneririrm:)
Bot'un "v 1.09a" olan versiyonunu kullanıyorsan sorun yaşamaman gerekir. Çünkü bu versiyonda fixlediler onu 👍
Bot'un "v 1.09a" olan versiyonunu kullanıyorsan sorun yaşamaman gerekir. Çünkü bu versiyonda fixlediler onu 👍
Versiyon 1.09 ama yine sorun var :S
aynı sorunu bende merak ediyorum pet alıp çöpleri toplatcam ama ok bolt toplamasını istemiyorum petin. Nasıl ayarlamam gerektiğini biri iyi bir şekilde açıklayabilirmi?
aynı sorunu bende merak ediyorum pet alıp çöpleri toplatcam ama ok bolt toplamasını istemiyorum petin. Nasıl ayarlamam gerektiğini biri iyi bir şekilde açıklayabilirmi?
Benim demek istediğim sorun bu ama pet arrow topluyor.Ayarınıda yaptım yani 🙄
Beyler yardım edin neden olabilir bu sorun . Ver 1.09 kullanıyorum ama nafile. ayarlarıda doğru yaptıgıma eminim
1.09a kullanmalısın.
1.09a kullanmalısın.
Ver 1.09a kullanıyorum işte. ''a'' yı yazmayı unutmuşum 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap