Icerige atla
Extraloob

Pes 2013 Ne yaparsan yenilmezsin ?

· 36 Yanıt · 114K görüntüleme
A
apple07 OP ⭐ 13y
Ben arkadaşla sürekli pes 2013 oynuyorum bazen o beni yeniyor bazen ben onu. Ne yapmalıyım ki hep ben yenmeliyim bu işin ehli olan varmı şunu yaparsan süper oynarsın diye. ? Lütfen pesden anlamayanlar yorum yapmasın.
36 Yanıt
Collapse
Collapse ⭐ 16y
Oynamazsan yenilmezsin 😄

Hep sen yenince daha mı eğlenceli olacak arkadaşın da sen de sıkılmayacak mısınız?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
lemonade
lemonade ⭐ 17y
Gol yemezsen yenilmezsin

ps: pressi sadece x ile yapma manuel olarak baski kurmayi ogren.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
A
apple07 OP ⭐ 13y
Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Oynamazsan yenilmezsin 😄

Hep sen yenince daha mı eğlenceli olacak arkadaşın da sen de sıkılmayacak mısınız?

[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile

Lütfen sadece sordugum soruya cevap alabilirsem cok minnettar olucam.
A
apple07 OP ⭐ 13y
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Gol yemezsen yenilmezsin

ps: pressi sadece x ile yapma manuel olarak baski kurmayi ogren.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Manul olarak nasıl oluyor ?
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Kendi yarı sahandan forvete uzun toplarla oyna, L1+Üçgen yani havadan ara pasları kullan sıkça.
Special thx to Flexi
A
apple07 OP ⭐ 13y
Bu mesaj Lenneth rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kendi yarı sahandan forvete uzun toplarla oyna, L1+Üçgen yani havadan ara pasları kullan sıkça.

Gökhancım Ben marjinal bi taktik istiyorum Senin düşündüklerinin hepsini yapıyoruz zaten kendimce cokda iyi oynuyorum benim istedigim eşşiz bi oyun oynama tabiki cok iyi bilen biri varsa yardımcı olur zaten.
Super
Super ⭐ 13y
İyi oynarsan yenilmezsin 😜

Spoiler
Madrid alırsa city al ,havadan ara pası at o top her türlü Agüeroya geliyo :P
.NET
.NET ⭐ 19y
R2 + kare ile oto press yaptır manuel olarak kendin de defans yap 2 kişi def yaparsan bireysel oynayan oyuncuları çok rahat durdurursun. Benim gibi tek pas oynayana karşı da uzakta dur pas atacağı yeri tahmin edip oraya koş topu çoğu zaman alırsın. ManC taktiği olarak mesela ortasahaya kadar pas ile gelip ortasahadan arapas atarım %70 gol pozisyonu 😄

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
[F New]Solo Gitarist
A
apple07 OP ⭐ 13y
Sağolun ama dediklerinizin Hepsi ultrası bende zaten ben eşşiz bişi arıyorum Ki bulamıcam heralde 😊
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sağolun ama dediklerinizin Hepsi ultrası bende zaten ben eşşiz bişi arıyorum Ki bulamıcam heralde :)

Eşsiz bir Türkçe'n var onunla idare et.
C
Crusade ⭐ 18y
bu yüzden fifada tactical defending kullanıyorum ki pes falan oynarken alan savunması yaparak boş alan bırakmamaya calisiyorum.Benim tavsiyem kare ile adamı gönderirken kontrol ettiğin adamla boş alanları kapat.En iyi hücum savunmadır bana göre gol her türlü atilir 😄
Super
Super ⭐ 13y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sağolun ama dediklerinizin Hepsi ultrası bende zaten ben eşşiz bişi arıyorum Ki bulamıcam heralde :)

😁 😁 😁
A
apple07 OP ⭐ 13y
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi

Bende diyordum ki forumun laf sokucu adamları nerde kaldı. Her konun altından cıkmak zorundamısın ? Adamların konu ile alakası yok sadece laf sokuyorlar.
Super
Super ⭐ 13y
2 yol daha söyleyeceğim ; Ceza sahasının yakınlarında ver kaç yapıp adam kaçırabilirsin yada kanatlardan yerden sert orta açabilirsin(3 kere basıp) . Yada körü körüne asıl uzaktan kaleye asıl 😜 Başkada bir esprisi yok ki bu oyunun .
A
apple07 OP ⭐ 13y
Bu mesaj Herotica rumuzlu uyeden alinti yapildi
2 yol daha söyleyeceğim ; Ceza sahasının yakınlarında ver kaç yapıp adam kaçırabilirsin yada kanatlardan yerden sert orta açabilirsin(3 kere basıp) . Yada körü körüne asıl uzaktan kaleye asıl 😜 Başkada bir esprisi yok ki bu oyunun .

Hacım kanatlardan yerden sert orta acmayı hangi tuşla yapıyoruz ?
Super
Super ⭐ 13y
Normal orta açma tuşu klavyede D , kollarda O ile .Art arda 3 kere basman lazım ön direğe doğru yerden sert kesiyor
A
apple07 OP ⭐ 13y
İşte bunu arıyordum sağolasın en etkili gol yolu budur.
Super
Super ⭐ 13y
Eğer böyle oynayacaksan iki santraforun arasını azcık aç ki ikiside zıt ön direklere daha çok yönelsin 👍
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y
Karşı takımın defansı gerideyse eğer sert orta hiç bir cacık değil. Şeyi deneyebilirsin, sol açık ya da sağ açıkta tam çizgiye gelmeden, orta sahanın hafif ilersinden orta aç %80 kendi adamınla buluşuyor top. Zaten karşı tarafın ceza sahasına yakın olmadığın için karşı defans oyuncuları da markaj yapmıyorlar.
Special thx to Flexi

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: