Icerige atla
Extraloob

Pes 2013 Ne yaparsan yenilmezsin ?

· 36 Yanıt · 114K görüntüleme · Sayfa 2 / 2
Yanıtlar
Super
Super ⭐ 13y
Yok hayır forvet oyuncusuna bağlı birazda, birgün oynar deneriz 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bu mesaj apple07 rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sağolun ama dediklerinizin Hepsi ultrası bende zaten ben eşşiz bişi arıyorum Ki bulamıcam heralde :)

Eşsiz bir Türkçe'n var onunla idare et.

Bende diyordum ki forumun laf sokucu adamları nerde kaldı. Her konun altından cıkmak zorundamısın ? Adamların konu ile alakası yok sadece laf sokuyorlar.

Senin dilinin de Türkçe ile alakası yok, ne olacak şimdi?
A
apple07 OP ⭐ 13y
Uza kardeşim. Başlıga mesaj atma. Kimin konusuna mesaj atmışsan 5/1 i eleştiri.
B
BigB ⭐ 14y
Adamın konusuna birçok kişi yanıt vermiş, sen gelmişsin burada Türkçe ile alakası yok diye eleştiri yapıyor. Eğer okuduğumuzu anlıyorsak ve düzgün bir yazım varsa sıkıntı yoktur, olamazda aşın artık bazı şeyleri.

Konuna gelince kardeş Pes den pek anlamadığım için yardımcı olamayacağım. Kolay gelsin.
A
apple07 OP ⭐ 13y
Bu mesaj BigB rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adamın konusuna birçok kişi yanıt vermiş, sen gelmişsin burada Türkçe ile alakası yok diye eleştiri yapıyor. Eğer okuduğumuzu anlıyorsak ve düzgün bir yazım varsa sıkıntı yoktur, olamazda aşın artık bazı şeyleri.

Konuna gelince kardeş Pes den pek anlamadığım için yardımcı olamayacağım. Kolay gelsin.

Sağolasın kardeşim eyvallah diger arkadaşlar yardımcı oldular. Önerilerini uygulayacagım.
A
Advance her zaman böyledir ya yokmuş gibi davranın.
Kardeşin soruna gelince cevap yazmak isterim ama ben klavyeden oynuyorum R2 L1 bilmem ki 😄
Super
Super ⭐ 13y
R1=E , L1= Q R2=C , L2 sana kalmış ayarlamak hareket yapmak için 😜
M
Nasıl bi kafa bu ya 😄
A
apple07 OP ⭐ 13y
Bu mesaj Herotica rumuzlu uyeden alinti yapildi
R1=E , L1= Q R2=C , L2 sana kalmış ayarlamak hareket yapmak için :P

Aynen uyguluyorum hareketleri zaten keyifli oluyor 😊
CreddyTitans
Tek pas oyunu yap full adam sersemliyor ve adamın yaptığı markajlara dikkat et çaktırmadan adamlarının yerlerini değiştir markajı boşa çıksın açık versin 😉 yardımcı olabildiysem ne mutlu bana 😊
S
top almaya giderken x le gitme çok kolay çalım yersin kanatlardan içeri gir pas at çalım atmayı bilmelisin pes oynunu sonradan öğrendiysen işin daha da zor sürekli üstüne koyman lazım sanırım en iyi olduğum oyun pes yenen çıkarsa da ps 3 hediye ederim 😄
T
Tauriel ⭐ 15y
Ardakaşımın çok güzel bir taktiği var.
O Fenerbahçe oluyor.Ben hangi takım alırsam alıyım yeniyor,taktiği uygulamadığı zaman da kaybediyor.
Öyle kötüde oynama superstar pek zorlanmadan yeniyorum.
Taktiği ancak yarın söyleyebilirim pek hatırlamıyorum.
Super
Super ⭐ 13y
Hiç birşey mi yapamadın maça girerken çaktırmadan onun morali indir aşağı 👍
A
Beyler L2 C1 felan bunlarla hareket mi yapılıyor ya ne hareketi mesela ? 😄 biz yıllardır çalımlayıp atıyoruz z ile q ile hareket mi yapılıyor? Özel hareketleri kastedmiyorum.
S
seskes ⭐ 19y
egon güzelmiş kardeş güle güle kullan
sarkolata
sarkolata ⭐ 17y
Bu mesaj Mr. Mojo Risin' rumuzlu uyeden alinti yapildi
Nasıl bi kafa bu ya :D

çok güldüm la 😁

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: