Oyun günlerdir soru işaretli hatayı veriyordu bunun sorununun PCI seri bağlantı noktası oldugunu söylediler... aygit yöneticisinden baktığımda PCI seri bağlantı noktası (?) bu şekildeydi.. Anakartım foxconn intel 915 series bu sorunu nasıl çözebilirim yani driverini nerden bulabilirim yardımci olusaniz cok sevinicem..
PCI seri bağlantı noktası sorunu
· 10 Yanıt · 5.0K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
Fenerbahçe FOrever headbang2ft9 bişi anlamdım Very Happy
Fenerbahçe FOrever headbang2ft9 bişi anlamdım Very Happy
Isin gucun post kasmak :)
T
Tr. Self Confusion
⭐ 18y
anakartın markası, modeli ?
anakartın markası, modeli ?
Yazıyo ya foxconn intel 915 series
anakart kitapçığını aç ekran kartı pci soketi (yuvasını) gör oraya ekran kartını tak pci ekran kartın varsa sonrasında ekran kartı chipsetine göre driverını kurmalısın sorun ortadan kalkacaktır.
anakart kitapçığını aç ekran kartı pci soketi (yuvasını) gör oraya ekran kartını tak pci ekran kartın varsa sonrasında ekran kartı chipsetine göre driverını kurmalısın sorun ortadan kalkacaktır.
Hacım güzel açıklamışsında ben hiç bişey anlamadım Very Happy Ekran kartı zaten yuvasında onu defalarca söküp taktım PCI ekran kartı ne demek onu bilmiyorum mesela.. Daha basitleştirilmiş anlatırsan cok makbule geçicek :)
T
Tr. Self Confusion
⭐ 18y
chipsetin çok dandik yanlız..
chipsetin çok dandik yanlız..
Wallahamı diyosun
T
Tr. Self Confusion
⭐ 18y
evet..
faxconn markasınıda daha önce hiç duymadım, durumun varsa 945 e ve 45 nm işlemciye geçmeni tavsiye ederim..
faxconn markasınıda daha önce hiç duymadım, durumun varsa 945 e ve 45 nm işlemciye geçmeni tavsiye ederim..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap