ARKADASLAR TTNETTEKİ GREVDEN ÖTÜRÜMÜ BİLMEM İNTERNETİM ÇOK YAWAŞ UZUN ZAMAN ÇOK ZORLANIYORUM SİLKROADDA WE HTPLER ARASI GEÇİŞLERDE ...BUNUN NEDENLERİ WEYA NASIL DÜZELTEBİLİRİZ BİLDİKLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSİTİYORUM İYİ FORUMLAR
internet bağlantı sorunu...
· 10 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
10 Yanıt
Y
YuMi__YuMi
⭐ 19y
ARKADASLAR TTNETTEKİ GREVDEN ÖTÜRÜMÜ BİLMEM İNTERNETİM ÇOK YAWAŞ UZUN ZAMAN ÇOK ZORLANIYORUM SİLKROADDA WE HTPLER ARASI GEÇİŞLERDE ...BUNUN NEDENLERİ WEYA NASIL DÜZELTEBİLİRİZ BİLDİKLERİNİZİ ÖĞRENMEK İSİTİYORUM İYİ FORUMLAR
ttnet grev yapıo bitti diolardı ama hala devam edıyo herhalde cunku benımkide yawas Wink
S
screamadle
⭐ 19y
Benim 1 haftadır internetim yoktu, hiçbirşekildede ilgilenmiyorlar o yüzden hiç kastırmayın Wink
benim İnternet daha fena İp numaram değişti yaw Razz Very Happy Twisted Evil Mr. Green
normalde Türkiye ip numaraları 88 ile başlaması lagzım benimkisi 78 ile başlıyor ve intim yawaşladı Twisted Evil
normalde Türkiye ip numaraları 88 ile başlaması lagzım benimkisi 78 ile başlıyor ve intim yawaşladı Twisted Evil
grev dolayısıyla genel bir sorun var Wink
Ps: başlık ve içerik büyük harfle yazılmaz lütfen ufak harf kullanınız.
Ps: başlık ve içerik büyük harfle yazılmaz lütfen ufak harf kullanınız.
herkeste böle sorunlar var nedense bende hiç internet sorunu olmuyor oyuna giriyorum hiç lag olmuyor çok şanslıyım ya
bende çok kötü lagdan bot bile kafayı yiyio pot içmio 4kere kasmayerine gitmiş 4dündede pot içmemiş ölmüş gelmiş lagdan 10 dky akasma yerine gidio zaten:S gerisinsiz düşünün
Ilk mesajini editlermisin forumda buyuk harfle yazi yazmak bagirmak anlamini tasir .
benim evimde internetim bile yok ben napayim peki Question Razz
benim evimde internetim bile yok ben napayim peki Question Razz
vallha nie yokki extralooba nerden giriyosun popcorn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap