- Resim Silinmiş.
Pc yi azcik Test Ettim ^^ Leetnh gel :P
· 57 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
57 Yanıt
cpu kullanmı %1 mi oO ben 6 char açınca 70lere fırlıyo 😜
cpu kullanmı %1 mi oO ben 6 char açınca 70lere fırlıyo :P
bende 8 cpu war 😎
hacım sisteminide yazaydın da görseydik böyle kuru kuru SS lerle tadı çıkmıyo ama gz 🎅
hacım sisteminide yazaydın da görseydik böyle kuru kuru SS lerle tadı çıkmıyo ama gz 🎅
i7 😎
17 char acık & 11'i middle..e bana dıcek bısey kalmadı sin:
bndemi koysam sbot ta sınır 32 miydi 😊
bndemi koysam sbot ta sınır 32 miydi :)
blmem 17 çar açtm
17 çarı idare etmek çok zor bro 🤝
i7 8)
bu herseyi acikliyor 😁
yani yormayın beni 😁
17 çarı idare etmek çok zor bro 🤝
Bilmem mı hacım :!!&%&!
Spoiler
Bilmem makara:
17 çar açınca yeni yeni küfürler öğrendim 😄
Benim de sistem iyi, sbot var falan filan, imkanlar uygun lakin 1 çar kasıyorum. 😜 😜
i7 sıkı işlemci gerçekten ama AMD dozer'i dört gözle bekliyorum herhalde silip süpürecek alayını makara:
i7'ye bu kadar charda yakışır süper sistem
phenom x8 gelirse şaşırmam 8 çekirdek gücünde 😎
i7 sıkı işlemci gerçekten ama AMD dozer'i dört gözle bekliyorum herhalde silip süpürecek alayını makara:
phenom x8 gelirse şaşırmam 8 çekirdek gücünde 😎
phenom x8 gelirse hem daha ucuz olacagı ıcın hemde performans super olacagı ıcın i7 unutulur 😜 😄
Bütün sistem bilgilerini istiyorum. 🤤
abi sana açıklama yapayım donanımhaber.com gir amd dozer inteli hç bir türlü geçemiyor
şimdi amd 6 çekirdek bir işlemciyle intelin en son 4 çekirdek işlemcisini test ediyorlar.
amd overclock ypyr 4.9 bir ghz işlemci farkı ortaya çıkarıyor
intelde 3.40 la i7 overclocksuz + turbo bost teknolojisi
amd nin bu yeni yaptığı dozer işlemci intele rakip olamıyor intel 3.40 işlemciyle ve overclocksuz amd nin dozer işlemcisini geçiyor.
inanmıyorsan Donanımhaber.com videolu izliyebilirsin linkini bulim atçam. yani abi anlıyacağın intelden şaşma 😎
Hacı özelden link atarmısın onu 😊
phenom x8 gelirse hem daha ucuz olacagı ıcın hemde performans super olacagı ıcın i7 unutulur 😜 :D
phenom 8 çıkınca i7 çöpe mi ?
phenom 8 çıkarınca yatçağını mı sanıyorsn ❓
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap