Icerige atla
Extraloob

pc reslenince mbot

· 13 Yanıt · 3.3K görüntüleme
A
ahanda OP ⭐ 18y
arkadaşlar pc reslenince elektirik gidince mbot oyuna nasıl girer varmı böle yardımcı bi program sbotta ki gibi?
13 Yanıt
K
kayabk ⭐ 16y
valla bende soracaktım...iyi oldu kardeş. bugun benim evde de elektrikler gitmiş 😞
D
DaiMon ⭐ 16y
1 kereliğine siz giriyorsunuz sonrasında kendisi giriyor.
A
ahanda OP ⭐ 18y
onu bizde biliyoruz pc açılunca otomatik girmesini istiyorum ben
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

onu yapan bot üretilmedi daha.
A
ahanda OP ⭐ 18y
yardımcı programlar oluyor ama Sbotta oldugu gbi onu soruyorum 😊 bilgisi olan varmı acaba
D
DaiMon ⭐ 16y
ahanda;

Sbot' da nasıl oluyor öğretir misin?
B
Bedreyan ⭐ 16y
Nooldii DaiMon? Rengin soLdi 😄
U
Uprising ⭐ 19y

Bi tane laptop olsun yeter.Elektrik gidince yaklaşık 5-6 saat dayanıyor pili o zamana gelir zaten elektrik sonra devam ediyor bot 😜
Jink
Jink ⭐ 19y
..
T
T_JeSuS_R ⭐ 19y

Bi tane laptop olsun yeter.Elektrik gidince yaklaşık 5-6 saat dayanıyor pili o zamana gelir zaten elektrik sonra devam ediyor bot :P

onur yapan bot var artık şahsen ben yaptım. mbotu kısa yol oluşturup adresine id pw ve serverin nuamrasını girip o kısayola 1 kere tıklamanız yeterli oluyor. Bu kısa yolu bilgisayarın başlangıç sekmesine ekleyin pc yi başlatmanız yeterli olacak. elektrik gidip gelince pc nin otomatik olarak acılmasını istiyorsanız anakartınızın BİOS ayarlarında olması gereken bir seçenek var ama her anakartta yok. elektrik gelince otomatik pc yi acıyor. pc acılıncada bot otomatik baslıyor ve oyuna giriyor çok iyi ben yaptım 1 aydır öyle kullanıyorum dert tasa yok walla 😜
M
MrSinner ⭐ 17y

aslında pcnin başlangıçta otomatik olarak başlattığı programlara eklersen pc açıldığı zaman botta açılır ve login yapıp kasmaya başlar..

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: