Daha pc format atalı 30 dk oldu gerekenleri yükledim ama bi sorun hala aynı :S Ne yapıucam bakın masaüstüne yükledgm şeyler duruyor Allah askına yardım edin 😞
- Resim Silinmiş.
Lütfen yardım edinn :((Mbot daha yeni format attım pc'e
· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
Güzel resim.paylasım ıcın saol
Yapıcagın Is Windows Xp icin tüm güncellemeli yap.Ve Windowsu Normal Görünumune getir
Boş yorum yerine keske hiç yazmasaydın, gerçekten gereksiz duygularını dökmüşsün. daral:
Bos konuya bos yorum yapılır asıl sen benım yorumuma karısarak bos yorum yapmıssın
Arkadaşa Katılıyorum. Çok İyi Resim 🙏
Daha pc format atalı 30 dk oldu gerekenleri yükledim ama bi sorun hala aynı :S Ne yapıucam bakın masaüstüne yükledgm şeyler duruyor Allah askına yardım edin 😞
- Resim Silinmiş.
burayı uygularsan sorun kalmayacaktır ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=280&t=56538&st=0&sk=t&sd=a
silkroad klösörünü doğru seçtin mi ?
Yardımlar için saolun güzel resim saol yazanlara sesleniyorum bunun ne olarak kabul ederseniz edin umarım birgün başınız sıkışır ve böyle bir konu açmak zorunda kalırsınız ve o konuyada sağlam bir yorum yapmak boynumun borcudur 😊
@extraloob
teşekkürler 🙏 işe yaramadı gerçi ama C yede D yede format attm smdi tekrar deniyeceğim
@extraloob
teşekkürler 🙏 işe yaramadı gerçi ama C yede D yede format attm smdi tekrar deniyeceğim
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap