Icerige atla
Extraloob

Lütfen yardım edinn :((Mbot daha yeni format attım pc'e

· 9 Yanıt · 1.4K görüntüleme
N
NussCracker OP ⭐ 15y
Daha pc format atalı 30 dk oldu gerekenleri yükledim ama bi sorun hala aynı :S Ne yapıucam bakın masaüstüne yükledgm şeyler duruyor Allah askına yardım edin 😞

- Resim Silinmiş.
9 Yanıt
K
KeepinGS ⭐ 16y
Güzel resim.paylasım ıcın saol
T
turkey09 ⭐ 16y
Yapıcagın Is Windows Xp icin tüm güncellemeli yap.Ve Windowsu Normal Görünumune getir
N
NussCracker OP ⭐ 15y

Boş yorum yerine keske hiç yazmasaydın, gerçekten gereksiz duygularını dökmüşsün. daral:
K
KeepinGS ⭐ 16y
Bos konuya bos yorum yapılır asıl sen benım yorumuma karısarak bos yorum yapmıssın
A
arveleson ⭐ 17y

Arkadaşa Katılıyorum. Çok İyi Resim 🙏
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
Daha pc format atalı 30 dk oldu gerekenleri yükledim ama bi sorun hala aynı :S Ne yapıucam bakın masaüstüne yükledgm şeyler duruyor Allah askına yardım edin 😞

- Resim Silinmiş.

burayı uygularsan sorun kalmayacaktır ; http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=280&t=56538&st=0&sk=t&sd=a
M
matilda ⭐ 18y
silkroad klösörünü doğru seçtin mi ?
N
NussCracker OP ⭐ 15y
Yardımlar için saolun güzel resim saol yazanlara sesleniyorum bunun ne olarak kabul ederseniz edin umarım birgün başınız sıkışır ve böyle bir konu açmak zorunda kalırsınız ve o konuyada sağlam bir yorum yapmak boynumun borcudur 😊

@extraloob

teşekkürler 🙏 işe yaramadı gerçi ama C yede D yede format attm smdi tekrar deniyeceğim

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: