Icerige atla
Extraloob

pc kendi kendine kapaniyor :S

· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme
C
c4b4L OP ⭐ 19y
pc 2 gundur kendi kendine kapanior . direk hata fln vermeden sanki fisi cekilmis gißi aniden kapanıyor :S acaba neyden kaynaklanaßilr yardimci olursaniz cok makbule gecer.
10 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ilk aklıma gelen ısı diyeceğim de kış şartlarında ısı problemi olmamalı elektrikler mi gidiyor acep gece Rolling Eyes
C
c4b4L OP ⭐ 19y

ilk aklıma gelen ısı diyeceğim de kış şartlarında ısı problemi olmamalı elektrikler mi gidiyor acep gece Rolling Eyes

hyr alakasi yok eelektrklerle ve isiyla . az once actm pcyi 2 dakka sora kendinden kapaniverdi yine :S anlamadim neyden kaynaklandiqini. fanlar yeni temizlendi isi prblemi yok. ama yinede kapaniyor.
I
Trojan bulaşması muhtemel. Böyle gıcık virüsler çıkar. En mantıklısı "Güvenli mod" da açıp denemen. Eğer kapanmadıysa , virüs taraması Wink
J
Jigsaw ⭐ 19y
Önce donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlaman gerekir. PC'yi aç ve Windows'u açma BIOS'ta bekle eğer kapanırsa bir hata var bios u sıfırla eğer overclock yapıyorsan bir donanımın fazla ısındığından dolayı pc kendini korumaya alır extraloob un dediği gibi. Eğer bir sorun çıkmaz da Windows'a girdiğinde pc kapanırsa CD'den veya taşınabilir hdd/bellekten bir windows çalıştırıp yedeklerini alıp format atmanı öneririm.
C
c4b4L OP ⭐ 19y
powerdan kaynaklanior galißa . 6 saattir acik pc kapanmadi hayret ettim. :S
J
Jigsaw ⭐ 19y
Bir kesintisiz güç kaynağı edinmelerini tüm bilgisayar kullanıcılarına şiddetle öneriyorum aksi halde donanımlarına zararlar gelebilir.
I

Bir kesintisiz güç kaynağı edinmelerini tüm bilgisayar kullanıcılarına şiddetle öneriyorum aksi halde donanımlarına zararlar gelebilir.

- Resim Silinmiş.
koptum Mr. Green Mr. Green
D
dR.NooB ⭐ 19y

- Resim Silinmiş.
koptum Mr. Green Mr. Green

nerden aklına geliyor böyle şeyler anlamıyorum Mr. Green
Ayrıca pc'nin kapanmasının nedeni trojen olabilir büyük ihtimalle.. bi tarat pcyi..
E
enesdertli ⭐ 17y
ya aynı hata ama pc de oyun acıyom 5dk ya kasa kapanıyo
pc taratım hata yok hatada vermiyo pc kapanmıyoda oyun acınca sıcak deil acil yardım pls?????????????????????

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: