Icerige atla
Extraloob

PC kendi kendine kapanıyor

· 10 Yanıt · 1.3K görüntüleme
B
bahtiyar01 OP ⭐ 18y
arklar pc kendi kendine kapanıyor ne yapmam lazım neden böle bişe oluyo cvp yazarmısınız şimdiden teşekkürler
pc yüzünden sro oyynyamıyoz kasamıyoz yardım ltf daha 10 gun var botun bitmesine + pre nin
10 Yanıt
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
sistemin çok ısınıyor ondan dolayı kapanıyor, kasanın kapağını aç hava alsın daha serin tutmaya çalış odayı ve bios dan ısı ayarlarını yüksek rakamlara çıkart çok kabaca yazdım ama verdiğin bilgiler çok yetersizdi ^^
X
X-On|CooL ⭐ 18y
aynen dedigi gibi pc cok ısınıyordur, kasayı aç işlemcinin fanını sök iyice temizle, birde bilgisayarcılarda sogutma kremi satılıyor eger işlemcinin sogutma kremi kurumussa yeni bi tane al işlemciye denildigi tarza sür daha bişey olmaz.
B
bahtiyar01 OP ⭐ 18y
sagolun cvplar içinn
O
ozan160 ⭐ 19y
sistemin çok ısınıyor ondan dolayı kapanıyor, kasanın kapağını aç hava alsın daha serin tutmaya çalış odayı ve bios dan ısı ayarlarını yüksek rakamlara çıkart çok kabaca yazdım ama verdiğin bilgiler çok yetersizdi ^^

edd aynen yüksel ihtimal ısıdan dolayıdır veya anakartın sorunlu olabilir 3 lü prizin kablosu çok uzunsa ondan dolayıda olabilir güç kaynagında sorun olmus olabilir + biri pc ne baglanıp pc ni habire kapatıoda olabilir 😄
S
Sp00Ky ⭐ 19y
Berki fan yerinden çıkmıştır çıkartım yeniden tak ama tam oturt 😄
O
ozan160 ⭐ 19y
Berki fan yerinden çıkmıştır çıkartım yeniden tak ama tam oturt :D

tam oturmak her donanımda önemli harbiden herhangibi donanımını tam oturtmalısın 😄
R
RiqueLme ⭐ 19y
ısı ayarlarınla oynamak tehlikeli olmazmı yanma fLm oLmasın ?
S
Sp00Ky ⭐ 19y
ısı ayarlarınla oynamak tehlikeli olmazmı yanma fLm oLmasın ?

Elktronik eşyalrın nerdeyse hepsinde ısı önemli 😄
R
RiqueLme ⭐ 19y
Berki fan yerinden çıkmıştır çıkartım yeniden tak ama tam oturt :D

tam oturmak her donanımda önemli harbiden herhangibi donanımını tam oturtmalısın :D

Ben RamLarı ii Oturtamamısım 3 gün kasayı tekmeledim 😄 ark dedi ram hatası die duzeltti de kurtuldum 😆

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: