bir sorum olacak, biraz karışık bir soru 😜
kredi kartım olmadan paypal account açıp, powerlevel.com'dan paypal'ıma para yükletip, o para ile internetten alışveriş yapabilir miyim?
evetse nasıl, hayırsa neden, ve yaşım 18. 😜
Paypal & thepowerlevel
· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
up up, acil cevap bekliyorum 😜
bir sorum olacak, biraz karışık bir soru 😜
kredi kartım olmadan paypal account açıp, powerlevel.com'dan paypal'ıma para yükletip, o para ile internetten alışveriş yapabilir miyim?
evetse nasıl, hayırsa neden, ve yaşım 18. :P
hayır yükletemezsin para gelse bile alışveriş yapamazsın para kalır neden dersen pp hesabına bir kredi kartı ile onaylatman lazım.
Kredi Kartı bul kardeş sorun çözülür 😊
Paypal hesabın üzerinde paraya el değmeden işlem yapabilrisin parayı çekmek istiyorsan kredi kartı doğrulatman lazım.
Paypal hesabın üzerinde paraya el değmeden işlem yapabilrisin parayı çekmek istiyorsan kredi kartı doğrulatman lazım.
parayı nakit olarak çekmeyeceğim, internet üzerinde kullanacağım.
olmaz mı ? 😜
olmaz mı ? :P
olurrrr. 😜
bir süre sonra hesabına kısıtlama gelir ve kredi kartı girmeden hesaba dokunamazsın
bir süre sonra hesabına kısıtlama gelir ve kredi kartı girmeden hesaba dokunamazsın
🤝
Paypal hesabını onaylatmadan en fazla 1 ya da 2 işlem yapabilirsin. Sonrasında herhang ibir alışveriş yapamazsın,sistem yasaklar.Paypal hesabın üzerinde paraya el değmeden işlem yapabilrisin parayı çekmek istiyorsan kredi kartı doğrulatman lazım.
olmaz mı ? :P
Tavsiyem TPL'den uzak dur.
Kredi kartı girip kullanacaksan sanal kart kullan izinsiz işlemler yapabiliyor normal kart kullanırsan
paypal açarsın ama para gelmesi için paypala para yükleyip onaylatman gerekli 😊
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap