Icerige atla
Extraloob

Paypal & thepowerlevel

· 12 Yanıt · 1.3K görüntüleme
C
Cryolite OP ⭐ 19y
bir sorum olacak, biraz karışık bir soru 😜

kredi kartım olmadan paypal account açıp, powerlevel.com'dan paypal'ıma para yükletip, o para ile internetten alışveriş yapabilir miyim?

evetse nasıl, hayırsa neden, ve yaşım 18. 😜
12 Yanıt
C
Cryolite OP ⭐ 19y
up up, acil cevap bekliyorum 😜
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bir sorum olacak, biraz karışık bir soru 😜

kredi kartım olmadan paypal account açıp, powerlevel.com'dan paypal'ıma para yükletip, o para ile internetten alışveriş yapabilir miyim?

evetse nasıl, hayırsa neden, ve yaşım 18. :P

hayır yükletemezsin para gelse bile alışveriş yapamazsın para kalır neden dersen pp hesabına bir kredi kartı ile onaylatman lazım.
D
d4rkw0r1d ⭐ 18y
Kredi Kartı bul kardeş sorun çözülür 😊
Q
Quattro ⭐ 19y
Paypal hesabın üzerinde paraya el değmeden işlem yapabilrisin parayı çekmek istiyorsan kredi kartı doğrulatman lazım.
C
Cryolite OP ⭐ 19y
Paypal hesabın üzerinde paraya el değmeden işlem yapabilrisin parayı çekmek istiyorsan kredi kartı doğrulatman lazım.

parayı nakit olarak çekmeyeceğim, internet üzerinde kullanacağım.

olmaz mı ? 😜
M
matilda ⭐ 18y

olmaz mı ? :P

olurrrr. 😜
Advance
Advance ⭐ 18y
bir süre sonra hesabına kısıtlama gelir ve kredi kartı girmeden hesaba dokunamazsın
A
Adith ⭐ 18y
bir süre sonra hesabına kısıtlama gelir ve kredi kartı girmeden hesaba dokunamazsın

🤝
X
Xanthos ⭐ 19y

olmaz mı ? :P
Paypal hesabını onaylatmadan en fazla 1 ya da 2 işlem yapabilirsin. Sonrasında herhang ibir alışveriş yapamazsın,sistem yasaklar.

Tavsiyem TPL'den uzak dur.
Advance
Advance ⭐ 18y
Kredi kartı girip kullanacaksan sanal kart kullan izinsiz işlemler yapabiliyor normal kart kullanırsan
E
exotic ⭐ 18y
paypal açarsın ama para gelmesi için paypala para yükleyip onaylatman gerekli 😊

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: