Icerige atla
Extraloob

Paypal konusunda bilgi sahibi olanlar lütfen baksın

· 11 Yanıt · 1.2K görüntüleme
S
Since1907 OP ⭐ 18y
paypal dan en son 2 sene önce alışveriş yaptım şimdi ise paypal kullanmam gerek kredi kartı ile ilgili bişeyler yazıyor istediğmii alamıyorum lütfen yardım :(:(
11 Yanıt
P
paypal dan en son 2 sene önce alışveriş yaptım şimdi ise paypal kullanmam gerek kredi kartı ile ilgili bişeyler yazıyor istediğmii alamıyorum lütfen yardım :(:(

Şerefsiz işte 😄 Aynısını bana da yapıyor 😁
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
4 haneli bir rakam istiyor alışveriş yapmadan sizden para çekecek ve bir onay kodu verecek bankanız arayıp veya extrede kodu bulup oraya yazacaksınız böylee onaylanış olacak hepsi bu bizde yaptık bunu ^^
P
4 haneli bir rakam istiyor alışveriş yapmadan sizden para çekecek ve bir onay kodu verecek bankanız arayıp veya extrede kodu bulup oraya yazacaksınız böylee onaylanış olacak hepsi bu bizde yaptık bunu ^^

Yok olay o değil. Benim 3 aydır kullandığım kartı da kullandırtmıyor 😄
M
Eski kredi kartımı online işlemlere kapattığım için banada olmuştu.
Sonra alayını kapattım.
P
Eski kredi kartımı online işlemlere kapattığım için banada olmuştu.
Sonra alayını kapattım.

Paypal arada sapıtıyor 🍿
L
LoKoTe ⭐ 19y
extraloobun dedigi gibi kardes bende de aynısı oldu bankadan onay alıyor 0,20 ile 1,00 ytl arası birseyler cekiyor banka onaylıyor felan filan iste anlıyacagın bankadan sanal olarak alıs veris bildirgesi gibi bişi kartın baglı oldugu bankanın istesindne bitioyr hersey sanal ortamda yani..
P
extraloobun dedigi gibi kardes bende de aynısı oldu bankadan onay alıyor 0,20 ile 1,00 ytl arası birseyler cekiyor banka onaylıyor felan filan iste anlıyacagın bankadan sanal olarak alıs veris bildirgesi gibi bişi kartın baglı oldugu bankanın istesindne bitioyr hersey sanal ortamda yani..

Yok olay o değil. Benim 3 aydır kullandığım kartı da kullandırtmıyor :D
S
Since1907 OP ⭐ 18y

Şerefsiz işte 😄 Aynısını bana da yapıyor 😁

:D:D
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y

versene hacım bilgilerini açtırayayım kartını sende birşeyler öğrenmiş ol benden hem bu sayede 😎
P

versene hacım bilgilerini açtırayayım kartını sende birşeyler öğrenmiş ol benden hem bu sayede 8)

Hemen 😄

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: