Birbirimizle bir çok dosya paylaşıyoruz. çoğumuz rapidshare adlı dandik insanları aptal yerine koyan siteyi kullanıyor. hem kullanışsız hemde son güvenlik kodu ile insanları resmen aptal yerine koyuyorlar. kediymiş köpekmiş saçma sapan uygulamalar.ayrıca çok uzun süre beklettiği de oluyor. etrafta bir çok üyelik gerektirmeyen, bekletmeyen hızlı download / upload olanağı sunan paylaşım siteleri var. lütfen paylaşım yaparken bu siteleri kullanalım. hem zaman tasarrufu hemde kullanım kolaylığı ...
Okudugunuz için teşekkürler..
Paylaşım Yapanlar Lütfen Baksın !!
· 29 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
29 Yanıt
Başka bi site kullanıyorum ben 😉
rapide karşı düşmanlığını anlamış değilim ama dosya.cc ile yapılan paylaşımlar o kadar yavaş iniyorki bana... Ben kediye köpğe razıyım kardeş diyenlerdenim...
yinede ben dosya.cc yede, rapidede upload ımı yapıyorum, isteyen kedi köpek uğraşır, isteyen dosya c den yavaş yavaş indirir...
yinede ben dosya.cc yede, rapidede upload ımı yapıyorum, isteyen kedi köpek uğraşır, isteyen dosya c den yavaş yavaş indirir...
inadına rapidshare kullanırım.
Böylelikle daha dikkatli olduğunuzu anlarsınız bi gün.Bahaneyle biraz ingilizce kelime de öğrenirsiniz. 👴
Dünyanın en büyük upload/download sitelerinden birisi olan rapidshare kurucularının bildiği bir şey varki sana kedi-köpek saydırıyorlar. 😉
Böylelikle daha dikkatli olduğunuzu anlarsınız bi gün.Bahaneyle biraz ingilizce kelime de öğrenirsiniz. 👴
Dünyanın en büyük upload/download sitelerinden birisi olan rapidshare kurucularının bildiği bir şey varki sana kedi-köpek saydırıyorlar. 😉
kedi köpek it bit yok artık.. yeni bi uygulama var 😁 direk kapattım görünce.. yakında öss de çıkmış fen bilgisi sorularını koycaklar oraya
Aşağıdakilerden hangisi..asdasdasda dir ?
a-
b-
c-
d-
e-
Doğru cevabı lütfen boşluğa yazınız. ☕
Aşağıdakilerden hangisi..asdasdasda dir ?
a-
b-
c-
d-
e-
Doğru cevabı lütfen boşluğa yazınız. ☕
T
TitusPullo
⭐ 19y
RapidSHare 4ever diyorum. Ayrıca o image Codlar insanları aptal yerine koymuyor. Botları engellemek için.şahsen rapid share premium kullanıyorum çokda memnunum.Ücreti abartılacak birşey değil. Uplaod ve downloadda gayet hızlı.
RapidSHare 4ever diyorum. Ayrıca o image Codlar insanları aptal yerine koymuyor. Botları engellemek için.şahsen rapid share premium kullanıyorum çokda memnunum.Ücreti abartılacak birşey değil. Uplaod ve downloadda gayet hızlı.
😘 😘
Benim arkadasın var premium gerçekten öyle yha 😘
Rapid ben de direk indiriyor valla. 😄
OoooO can nasılsın ^^ yüzünü göremiyorum ne zamandır xD
J
Jason Walker
⭐ 19y
Ben rapidshare kullanmıyorum. Dosya.cc favorim 😊
T
TitusPullo
⭐ 19y
T
TitusPullo
⭐ 19y
kedi köpekle uğraşmıyacaksınız (prem.siz olanlar)
T
TitusPullo
⭐ 19y
ee sordum mu eğlen ne yapalım.
kızmıyorsun değil mi hacım. Şaka yapıyorum
kızmıyorsun değil mi hacım. Şaka yapıyorum
T
TitusPullo
⭐ 19y
😐 sıkıldım 😐 Neyse dışarı çıkıcam bişiler atıştırayım.24 saattir birşey yemiyorum
ps: Arkamdan konuşma please^^
:| sıkıldım 😐 Neyse dışarı çıkıcam bişiler atıştırayım.24 saattir birşey yemiyorum
Sizler konuyu dağıtrsanız üyeler napsın.. 😉 🙄 😄
Şansa bak can gelmiş. 😁
Kim neyi dağıtmış?
Evet forum oyunlarına dönderdik burayı 😈 😈
o değilde bana da hep ''HappyHours'' denk geliyor direk indirmeye başlıyorum ^^
[ek #12654]
Yeahhh Rapid Premiun 4ever veririm aylık 10lira full kullanırım rapidi ötesi yalan ki genelde paylaşımlarda rapid linki dışında Mirror link olarak dosya.cc kullanılıyor
hocam şu ufak yazıları büyütüp okumaktan canım çıktı 😜 acıyın yuzırlara ya 😜
T
TitusPullo
⭐ 19y
Küçük harfle yazıp, Userların onu büyütüp okuma yolunda çektikleri çileden zevk alıyorum ^^
konunun ismini ''üstekki üyeye karşın olan neyden hoşlanıyorsunuz'' yapılmasını ve bu konunun forum oyunları kısmına taşınmasını istiyorum 😜
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap