kendm pt yapıyorum 3çin 5 eu çar var çinlere daha az ex geliyor ve nukerim ptye girince normalden daha az vuruyor bunun sebebi ne bilen yardım edebilr mi acaba var mı böyle bi saçmalık:D
party sistemi
· 7 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
7 Yanıt
Eu karakterlere sp ve exp daha fazla gelir, açıklaması bu ^^
Special thx to Flexipeki normalda 106 mooba 46k vuruyorum nukerle.. ptye girince 36 32k ya felan düşüyor bunun sebebi ne
peki normalda 106 mooba 46k vuruyorum nukerle.. ptye girince 36 32k ya felan düşüyor bunun sebebi ne
Sana basılan STR bufflar hp ' ni yükseltiyor, doğal olarak phy vuruşun etkileniyor, mp ne kadar yüksek olursa o kadar magical attack yaparsın, hp nekadar yüksek olursa o kadar da fiziksel attack yaparsın. 🤝
Special thx to Flexistr buff yok ki nukerde sadece int basılı. bunun nedenini tam olarak bilen varsa yorumlarını bekliyorumm..
str buff yok ki nukerde sadece int basılı. bunun nedenini tam olarak bilen varsa yorumlarını bekliyorumm..
Warrior buff'ları da sebep olabilir, party'e girme yada girmeme ile bir alakası yok bunu bil yeter. 🤝
Special thx to Flexi 7
724BOTTING
⭐ 15y
Vuruş denemelerini aynı cins moblar üzerinde mi yapıyorsun? normal moblara yapcağın atk ile party moblara vurcağın dmg farklı olabilir.
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap