çarı yeni aldım itemsiz ve 500k para var thief çar yüzde 42 de kervan tüccarlık yaparak para kasmak istiyorum tabi olmuyo titan servar da 83 lvl rogue crosbow bard itemsiz olduğu için yaratıklar baya bi damege veriyo benim para kasmam lazım ama 60 - 70 lvl lik yerlere gidersem ölürüm diye tırsıyorum benim para kasıp item yapmam lazım kendime yada yaratıklardan düşürmem lazım item pekte bi bilgim yok sro ile ilgili ama 40 lvl kadar çin çar kasmıştım yani ne yapmalıyım item ve para için
para ve item için ?
· 9 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
9 Yanıt
haftalik bi harçlık felan alıyorsan birazcık biriktirip gold almak daha mantıklı charına 😊
paranı biriktir git sitelerden gold çek yada taxi felan yap ne bilim ^^
L
Laistrogon
⭐ 17y
Senin için baktım titan serverında 1m=0.0473 50m alsan 2.365TL yapar canını sıktığına değmez 😁 🍺
hangi siteden almamı tavsiye edersin 5 tl lik alayım hemen 😊 yada bekliyim bi 10 gün maası alıcam
L
Laistrogon
⭐ 17y
hangi siteden almamı tavsiye edersin 5 tl lik alayım hemen 😊 yada bekliyim bi 10 gün maası alıcam
sitemizden alabilirsin fiyat konusunda admin ile görüşebilirsin...
oyunyardim.com a da bakabilirsin 🍺
Zeus da olsaydin yardim ederdim sana ama titanda tanidigimbyok
tamam saol kardeşim hesaba param yatınca artık eft yapar alırım 😊
evet hiçç kervan falan ugraşma . veya git PwP alanlarına 100 + charlara yalvar'' Abii para nolursun '' falan diye .. illaaki birisi kırmıyıp 1m falan verir 💃 .. ama arkadaşın dedigi gibi M fiyatları ucuz para biriktir gidip M çek 👍
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap