Bugün kale savaşları var bilindiği gibi.Ve tüm türkleri tek çatı altında toplama amacımız gerçekleşiyor sanırsam 😊
Son haliyle guild listesi:
- Resim Silinmiş.
Pacificte İnşallah Kale Bizim ! :))
· 19 Yanıt · 1.5K görüntüleme 0 okuyor
19 Yanıt
Kesın sızın savaş Very Happy Twisted Evil
Güzel bir birleşme olmuş inşallah kalıcı olr ama savaş konusu biraz karısık o kadar emin olmayın derm
TURK_ARMY mensubu olmaktan gurur duyuyorum Cool
ohaaaa:))) alamazsanız utanın:)))
yuh 80 lvl olmalarına bakmayın onların arasında eziq te wardır Very Happy
Full chinese karakterlerden oluşan guild ve unionlara ben pek şans tanımıyorum ama görseydim orada 5 tane 80 warior , 5 tane 80 wizard , 5 tane de bard/cleric derdim ki o zaman helal olsun olayı koparmışınız epey sağlam iş çıkarırsınız , hadi savaşın bitimine az kaldı bakalım ne olmuş merak ettim Cool
Full chinese karakterlerden oluşan guild ve unionlara ben pek şans tanımıyorum ama görseydim orada 5 tane 80 warior , 5 tane 80 wizard , 5 tane de bard/cleric derdim ki o zaman helal olsun olayı koparmışınız epey sağlam iş çıkarırsınız , hadi savaşın bitimine az kaldı bakalım ne olmuş merak ettim Cool
+12345678999874
Katılıyorum sadece Chinesse charaterlerle olmaz bu iş bard Warrior ve Cleric char kasın paso
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de ! Z
zebani2059
⭐ 19y
daha adam lasımsa geleyim 80 lvl int spear Zebani22_Tr oyuna girmiyom ama kale TÜRKLERİN olacaksa gelirim valla Very Happy
bence almanız imkansız hele ki o liste ile mai'nin dediği gibi ekip tam değil yetersiz kalırsınız savunan her zaman sağlamdır detective
lagdan adım atamadık bırak nuke fln atmayı bizde böyle telekom olduktan sonra 160lvl de olsak bi halt edemeyecez f....k telekom. Evil or Very Mad
kim aldı acaba??
Hmung_Pride aldı surreal union
yeterlı katılım olmadı duyduguna göre ben dahıl ordakı bır cok arakadas savas sırasında offline dı saatler ters geldı ama eu charlar vardı ya
sağlık olsun full sun set dahı olsa ordakı herkeste ttnet bole oldugu surece kale yabancıların Wink
sağlık olsun full sun set dahı olsa ordakı herkeste ttnet bole oldugu surece kale yabancıların Wink
Bence Buffer olmadan kim savaşa girerse yaş tahtaya basar.Herkes buff ne kadar güzel ve tadından yenmez bişeydir anladı sanırım Wink
Joymax in çok büyük suçu var iğrenç bi zamana getiriyor zamanı ve surreal için çok kolay oldu Lost_Soul union da 3-4 guild savunmanın kaydolması gerektiğini bilmiyordu kazanan tarafta olduğu için gelecek hafta değişir durum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap