Icerige atla
Extraloob

Pachedon skıl yapılandırması yardım pls

· 17 Yanıt · 1.8K görüntüleme
K
korsan35 OP ⭐ 19y
arkadaslar su pachedon'un 1 den 90 lwl e kdr hangı skıllerı acmamız gerekıo bı yardım edermısınız.gereksız kullanılmayan skıl varsa yazarmısınız. skıl resımlerı varsa eger koyarsanız cok mutlu olurum 😄
17 Yanıt
B
Black Rain ⭐ 19y
Yahu araştırmadan niye konu açıyorsunki orda 10bin kere açıldı bu konu sabitlerin içinde çokrahat bulabilirsin !
K
korsan35 OP ⭐ 19y
kardesım baktım ama bulamadım 😞
K
korsan35 OP ⭐ 19y
tsk
N
al iste yine aynı sorun daha dıger topıcte dıyorum arastırılsın dıye bı baska bı baska bı baska topıc daha kardesım blackrainin verdigi linkten yararlanabılırsın arastırmadan topıc acmassan sevınırz
G
gfblee ⭐ 19y
al iste yine aynı sorun daha dıger topıcte dıyorum arastırılsın dıye bı baska bı baska bı baska topıc daha kardesım blackrainin verdigi linkten yararlanabılırsın arastırmadan topıc acmassan sevınırz

ya birader sen heryere nie burnunu sokuosunki nesin admin mi yoksa allah allah ya bence asıl sen post kasıosun konuşmlarına dikkat et
G
gfblee ⭐ 19y
Adamın Rütbesinden Anlaşıldığı Gibi Keşfediyor Yardım Etsen Çokmu Zoruna Gitcek Alla Alla Ya
N

ya birader sen heryere nie burnunu sokuosunki nesin admin mi yoksa allah allah ya bence asıl sen post kasıosun konuşmlarına dikkat et

sen ne dedıgının farkında mısın ❗ ❗ ben mı post kasıyormusum hıc arastırmayı bılmıyosan admıne sor bnm bu sıtede kac yıllık oldugumu ❗ ❗ ben sadece o kdr topıc varken arastırılmasını ıstıyorum arastırmadan soru soranlardan nefret ettgımı soyluyorum ne bu dovucek gıbı konusmalar ne yapmaya calısıyosun klavye erkeklıgımı
N
ve bıraz daha forum gezersen anlıcaksın bu soruları soranların hepsıne de yardım ettıgımı ❗ bence sen post kasmıssın kı 1 hafta once 100 kusur postun vardı rahat ol sen kım kımın ne oldugunu bılıyor 👍
G
gfblee ⭐ 19y
Adamın Rütbesinden Anlaşıldığı Gibi Keşfediyor

Ayrıca Klavye Delikanlılığı Yapmıorum Sana Adamın Acemi Olduğunu Anlatmaya Çalışıorum Bütün Topiclere Girip Sitemli Sitemli Şeyler Yazmışsın Ayrıca Delikanlılık Görmek İstiosan Ben Sana Delikanlılığın Hasını Gösteririm 😉
N
Adamın Rütbesinden Anlaşıldığı Gibi Keşfediyor

Ayrıca Klavye Delikanlılığı Yapmıorum Sana Adamın Acemi Olduğunu Anlatmaya Çalışıorum Bütün Topiclere Girip Sitemli Sitemli Şeyler Yazmışsın Ayrıca Delikanlılık Görmek İstiosan Ben Sana Delikanlılığın Hasını Gösteririm ;)

hangı topıclere gırıp sıtem yapmısım 2 taneden fazla goster hadı beklıyorum sacmaladıgının farkına varmalsın artık bence ne demek ıstedıgmı gayet ıyı anladın sımdı hala delıkanlılık dıyosun nese keyfıne bak cekıldım topıcten bb 👍
G
gfblee ⭐ 19y
bi bu topic bide adam yazmış nukermi xbowmu die onda sitemli sitemli konuşuon verdim ornek
K
korsan35 OP ⭐ 19y
ulan skwwolker sen heryerdesın sımdı delırtme benı ,bulabılseydım heralde baslık acmazdım demı, soru soranlardan nefret edıosan o zmn cvp vermıceksın kardesım.yorumun yoksada nie yazıosun ki? insanları asalamak senı mutlumu edıyor?
K
korsan35 OP ⭐ 19y
ve ayrıca blackrain bi cvp verdi bana baya bi yardımcı oldu senın yorum yapmanada gerek yoktu.burnunu sokma heryere ve lutfen yardımcı olcaksan yaz yoksa yer işgal edıyorsun.
R
RoyalFlush ⭐ 19y
tamam arkadaşlar tartışmayı bırakalım isterseniz ❗
M
Morwena ⭐ 19y
kilit.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: