Icerige atla
Extraloob

Özel numaralardan kurtulduk sonunda

· 15 Yanıt · 1.1K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Özel numaralardan kurtulduk sonunda

GSM operatörleri tarafından 1 Ocak 2008’den itibaren “gizli numaradan aranmayı engelleme servisi” ücretsiz olarak hizmete sunuldu. Ancak, servisten yararlanmak için hattın kullanıcısı tarafından aktif hale getirilmesi gerekiyor. Bu nedenle çok sayıda hat kullanıcısı, halen gizli numaradan aranabiliyor.

Servisi aktif hale getirmek için Turkcell ve Avea’da, aranacak numara olarak *253# yazıp, arama tuşuna basmak yeterli oluyor. Servisi iptal etmek için ise #253# yazarak işlemi tekrarlamak gerekiyor.

Vodafone’da ise önceden alınmış olan 6 haneli şifre, ardından bir boşluk ve “GIZLINUMARAYAKAPALI AC” yazıp, 7048’e kısa mesaj göndermek gerekiyor. Servis iptali ise aynı işlem “GIZLINUMARAYAKAPALI KAPAT” yazarak yapılıyor.
15 Yanıt
Saian S.S
Saian S.S ⭐ 19y
Özel numarada neymiş yaaa gerçekten de kurtulduk yani..Sapıklar arıyor konuşuyor konuşuyor sonunda küfür yiyor tabi sonra diyorki sen erkekmiydin..ehehehe Mr. Green Mr. Green ezükk...
Kurtuluş Kavgada Zafer Cephe'de !
L
Liu ⭐ 19y
bak bu güzel oldu işte geçenlerde saat gece 4 adamın biri gizliden arada sarhoş mudur ? nedir ? saçma saçma şeyler söyledi deli oldum ya ama bunun sayesinde kurtulduk desenize perde
L
LosCules ⭐ 19y
bişi fark etmedi ha gizliden aramış ha bilmediğim bi numaradan aynı sorun yine var bnde :S:S
L
Liu ⭐ 19y

bişi fark etmedi ha gizliden aramış ha bilmediğim bi numaradan aynı sorun yine var bnde :S:S

numaranın kime ait olduğunu örenebilirsin ama
J
ohh be valla iyi oldu . özel numaradan arayınca birisi korkuyodum Very Happy
L
LosCules ⭐ 19y

numaranın kime ait olduğunu örenebilirsin ama

nasıl öörencm rehberde 10 tane kayıtlı sapk var sapık1 sapık2 sapık3 vb. :S
J
Jigsaw ⭐ 19y
Asla kapamam arasınlar dursunlar açarım uzun uzun konuşurum paraları gitsin oh ne güzel. Twisted Evil
N

Asla kapamam arasınlar dursunlar açarım uzun uzun konuşurum paraları gitsin oh ne güzel. Twisted Evil

+1902646
konuşcak biri oluyo işte
L
Liu ⭐ 19y

ole diyorsunda adam akıllı uslu konuşmuyorki Razz
D
DaWixed ⭐ 19y

hahahahh buna koptum.
Özel numara fobisimi oluo bu Mr. Green Mr. Green
J

hahahahh buna koptum.
Özel numara fobisimi oluo bu Mr. Green Mr. Green

yok belki kanlım Very Happy ne bilecem Very Happy
B
BeachBoy ⭐ 19y
ya bide arayan gizli numaranın numarasını öğrenebiliyormuşsun
nasıl yapılıyor bileniniz var mı
S
SonSAHNE ⭐ 19y
yaklaşık bir aydır gece gündüz gizliden arayan bi manyağım var bunu görür görmez uyguladım hattıma. OHH BE! Twisted Evil

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: