Icerige atla
Extraloob

Oyunun Şansızlığı Resmen

· 19 Yanıt · 1.8K görüntüleme
H
hiper OP ⭐ 18y
Arkadaslar demin sun cıktı demıstım 52 tane Elix Wpn 4 tane lucky stone we 3 Steady ile.. silah +5 bile olmadı suan +3 bununla kalmayıp 14 olan crıtıcal + basma sırasında 6 ındı sonra challenge stone bastım we olaya bakarmısınız...

- Resim Silinmiş.

Bu olay bana 3 kez oldu 6 kez ardarda challenge basıldı failed wermedı ama crit 2 de kaldı...
19 Yanıt
Toxicated
Toxicated ⭐ 18y
Dw ortasında denersen daha çoookk uğraşırsın. Git kuytu bi mekana bas paşa paşa derdin ne 😆
EXL | SRO | İŞKOLİK
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
bu degree'den ne beklersin ki makara:
H
hiper OP ⭐ 18y
Sun sonucta degreesimi war:D:D kuytu bı yerde 52 elix wpnla sadece +3 sonucunu aldıgım ıcın artık denemiyorm:D
C
cLonny ⭐ 18y
+ basarken herhangi bir stats düşmez.
Lenneth
Lenneth ⭐ 19y

+1

Anca blue basarken düşmüştür o.
Special thx to Flexi
F
Fahmlugat ⭐ 18y

düştüğünü gördüm 11 DG +4 Spear Mag %61 +5 denedim failed Mag %48 oldu.
H
hiper OP ⭐ 18y
bende kendi itemim kendı charım kendi anım kendi gözlerim:D gördüm düştüğünü
W
WaTCHMaN ⭐ 19y
şu oyunda öğrendiğim bişey varsa o da dw nin alchemy konusunda ne kadar uğursuz bi yer olduğudur deniyeceksen git janganda kuytu biyerde dene summer2:
R
RiqueLme ⭐ 19y
haha o da bişimi 30 tane challange stone bastık 1 kere crit 4 oldu diğerleri full 2-2 yazdı ben ne yapayım ?
F
Fluence ⭐ 16y
artı denerken stat düştüğünü biliorum ben :S
L
LoTuSs ⭐ 16y
Sen şanssızlık görmemişsin bi kere lucky powder ile prot pantalonu +1 de patlatmıştım 😞
D
DeadSpirit ⭐ 19y
haha o da bişimi 30 tane challange stone bastık 1 kere crit 4 oldu diğerleri full 2-2 yazdı ben ne yapayım ?

arkadaşım sox glavie nin %0 ı zaten crit 6 adam full %0 basmış ondan diyor 🎅
S
S4YKLO ⭐ 16y
Sen şanssızlık görmemişsin bi kere lucky powder ile prot pantalonu +1 de patlatmıştım :(

ben sana dün yaşadıgım olayı anlatımde sansızlık ggör 😊 gidip 70+ tane elixer weapon alıp 3-4 tane luck ve steady alıp bütün sehirlerde basmayı denedim fakat silah suan +4 1 kere +5 olmadı bende anladımki bu oyunda bi daha + falan basmm 😜
O
os1 ⭐ 19y
Buğra hamama git kanka 😜
H
hiper OP ⭐ 18y
Buğra hamama git kanka :P
Buğra hamama git kanka :P

benım bu cenabetlıkle selaleye gıtmem lazım 😆 😆 😆
T
Thunder07 ⭐ 16y
hehe şans 😊
B
bjk190309 ⭐ 16y
Bende çok şansızım + deniyorum olmuyor phy mag rein deniyorum 0-0 oluyor bıktım ya 11 dg %0 verdiğim stone parasına statları basılı silah alırdım valla:D

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: