4 cekirdek işlemci(intel 2.66ghz) 2 gb ram 1gb ekran kartı(128 bit ati) 500gb hard disk olan bir pcde anno2070 diye bir oyunu grafikleri en düşükte olmasına rağmen oynayamıyorum oyunda donmalar oluyor benim size sormak istediğim ram 8 gb bide c: de rahat olsun diye bir 500 gb hard disk alsam sizce pc rahatlarmı ?
oyunlarda donma sorunu ?
· 6 Yanıt · 2.6K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
ramini yukselt pcye format at sorun düzelir
Evet eğer birde ekran kartı ramden yiyorsa pc yavaşlar bir 4 gb falan yapsan rahatlar 🤝
ben olsam önce ekran kartına overclock yapardım düzelirse gider ekran kartı alırdım benim fikrim. ATI CCC ile overclock u kartı kastırmıcak şekilde ayar çekebilirsin test edersin 1 saat falan açık bırak test ekranını geçerse bu sefer oyun da açık tut 1-2 saat kadar. Zaten zorlarsa ekran kartı yanıt vermeyi durdurucak kendini bi nevi korumaya alıcak. böyle birşey olmassa devam edersin.
not: overclock hakkında bilgin yoksa deneme bile
ben olsam önce ekran kartına overclock yapardım düzelirse gider ekran kartı alırdım benim fikrim. ATI CCC ile overclock u kartı kastırmıcak şekilde ayar çekebilirsin test edersin 1 saat falan açık bırak test ekranını geçerse bu sefer oyun da açık tut 1-2 saat kadar. Zaten zorlarsa ekran kartı yanıt vermeyi durdurucak kendini bi nevi korumaya alıcak. böyle birşey olmassa devam edersin.
bu konuda bilgim yok sakata gelmiyeyim ama yinede sağol
Evet eğer birde ekran kartı ramden yiyorsa pc yavaşlar bir 4 gb falan yapsan rahatlar 🤝
sağolun yardımlarınız için
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap