beyler ben 72 lvlim ama full ınt swrd+sheld yane hybird güçlü dio herkes bende dönsemmi dönmesemmi kararsızım dönülürmü dönülürse nasıl olur bi fikir var 75-80 full str 80-90 2 ınt 1 str fikirerinizi bekliyorum yoksa full ınt gidiyimmi???? yardım lütfen
oyundan iyi anlıyom diyen varsa benm sorunumu çözermi!!!!!!
· 6 Replies · 1.1K views 0 reading
6 Replies
R
RoyalFlush
⭐ 19y
olabilir 75-80 arası str vermen canını yükeltir vuruş gücündende fazla birşey kaybetmessin.ama şunuda unutmayalım swordun magic atağı çok düşük.ben ölmeyeyim yeter diyorsan str bas dediğin taktik güzel.ama vuruş gücünden fazla olmasada ödün vermelisin.
S
SwitchBack
⭐ 19y
Charın içine etmiş olursun kendi kanaatimce ... 80 e kadar full int vermeni tavsiye ederim oldun mu str yada int olacaksın ortası güzel olmuyor kendi kanaatimce ... Full int yap farmını bitir 80 levelde çok zevk alacağın bir char olacak inanki heleki birazda sağlamsa 😉
hybrid yapılandırmanın +sında cok eksisi wardır o yüzden hiç kasma bnce dwm et full inte. 👍
Full İnt Git Pişman Olmazsın 😉
Bana kalırsa dönme..Nedeni 72Lv'e kadar Full İnt vermişin ve Full İnt Olarak dewam et..Hybird yapma zamanın qeçmiş artık şimdi yapmaya kalksan char melez olur :S:S Bnm yorumum böyle ^^
Log in to write a reply.
Log In