Benim Monthdin
Anlamı
M>M 🍺
Oyundaki nickiniz ve anlamı
· 12 Yanıt · 4.2K görüntüleme 0 okuyor
12 Yanıt
Limonatam
Anlamı
Benim limonatam
Anlamı
Benim limonatam

CenkayPWNZ->Oyuna yeni başladığımda Combat Armsdan gelen egomla koyduğum veletlik nickimdi , "Cenkay şey eder" anlamında 😜 Sonra yıllar boyunca LoL e girmedim 😄
iDivine->(Birkaç Net kafe turnuvası sonucu) eski kız arkadaşımla koymuştum oyunu yeni yeni öğrendiğimde "Ben Tanrısal,İlahi" Anlamında. O diamond 5 olabilmişti galiba iElva diye
w0w MuchSkill->EUW'a başladığımda koymuştum "Kuzi Carry" nicki alındığı için koymuştum ts3 serverında w0w w0w0w0w diye spam yapıyorduk. Oyunu kapmaya başlamıştım "w0w Much Skill m8" falan diyorlardı bende w0w MuchSkill koydum 😜
70-80 oyunda silver 2 den plat 5 olmuştum sadece soloQ ile 10-20sinde zati pasımı attım. Harbi oyuncular gördüm. TR de challenger hesaplar ile oynamıştım 2-3 kere EUW daki platlar zorluyor adamı. Tabi ilk sezonum daha LoL de
iDivine->(Birkaç Net kafe turnuvası sonucu) eski kız arkadaşımla koymuştum oyunu yeni yeni öğrendiğimde "Ben Tanrısal,İlahi" Anlamında. O diamond 5 olabilmişti galiba iElva diye
w0w MuchSkill->EUW'a başladığımda koymuştum "Kuzi Carry" nicki alındığı için koymuştum ts3 serverında w0w w0w0w0w diye spam yapıyorduk. Oyunu kapmaya başlamıştım "w0w Much Skill m8" falan diyorlardı bende w0w MuchSkill koydum 😜
70-80 oyunda silver 2 den plat 5 olmuştum sadece soloQ ile 10-20sinde zati pasımı attım. Harbi oyuncular gördüm. TR de challenger hesaplar ile oynamıştım 2-3 kere EUW daki platlar zorluyor adamı. Tabi ilk sezonum daha LoL de
Support
Açıklamaya gerek var mı? 😄
Açıklamaya gerek var mı? 😄
Maglynn Glorygem
bilmiyom
bilmiyom

Notorious ;nickini çok kullanmışımdır BiggieSmalls'den gelir adı çıkmış anlamına geliyor.
Onun haricinde Always,SakultaSS gibi nicklerde kullanıyorum çok varda hatırlayamadım...
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
Onun haricinde Always,SakultaSS gibi nicklerde kullanıyorum çok varda hatırlayamadım...
[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

CezaAlp---- Cezalandırıcı Alper
Şaka şaka
Rapçi ceza + Alper 🤙
8Yıllık nick oyüzden böyle 🤙
Şaka şaka
Rapçi ceza + Alper 🤙
Yaralı styleBu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildi
yıllarca dedim ki lütfen bu nick bu şekilde bişey olmasın ve sonuç 😞
CezaAlp---- Cezalandırıcı Alper
Şaka şaka
Rapçi ceza + Alper 🤙
yıllarca dedim ki lütfen bu nick bu şekilde bişey olmasın ve sonuç 😞
la flashı varmıs
rakibin flash bastığında ki şaşkınlığımı ve hüznümü belirtiyor
Bu mesaj cukulata rumuzlu uyeden alinti yapildi
whahahahaha makara: makara: makara:
Bu mesaj CezaAlp rumuzlu uyeden alinti yapildiCezaAlp---- Cezalandırıcı Alper
Şaka şaka
Rapçi ceza + Alper 🤙
yıllarca dedim ki lütfen bu nick bu şekilde bişey olmasın ve sonuç :(
whahahahaha makara: makara: makara:

ChaosMaker16. Silkroad zamanlarında kurmuş olduğum ve gerçek anlamda iyi arkadaşlıklar yakaladığım guild ismiydi. 16 ise Bursa plakası. Oyuna kendimi kaptırmam diyordum bi arkadaşımın ısrarı üzerine öylesine aklıma ilk gelen guild ismini koymuştum. Yakın zamanda değiştiricem.

Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
aaha 🤣
la flashı varmıs
aaha 🤣
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap