Icerige atla
Extraloob

oyunda bir ilk URİYE bakın !!!!!

· 26 Yanıt · 2.4K görüntüleme
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
server mercuryde daha şimdi 5dk önce oldu uri kaleye kadar çekildi bir gıdım canla kaleye sokularak katledildi Very Happy öldüren olmadı yazmadı sadece kayboldu canavarlara oldu gibi ama kaledekileride öldürdü Rolling Eyes Rolling Eyes oyunda bi ilk beyler ss koycam

-Resim Silinmiş.
ve bizim sayemizde bütün oyun dc Mr. Green Mr. Green Mr. Green bakıma girdi bu bir ilk kaybldu uri ve bütün herkes dc yedi bakın

-Resim Silinmiş.

edıt : resimler düzenlendi
26 Yanıt
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
Mr. Green biz çektik
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
vallahi ya az daha ölüodu bide lord gerçekten inatçı gelmio vuruo kaçıo vuruo kçıo biz hrekulesde 3.lorda gitmiştik ilkini fln acıd kesmişti bilionuz Wink
R
RaPLeX ⭐ 19y
güzel
M
muratko193 ⭐ 19y
Ne Diyim Artık Cemre ZateN Bahtsız Bedeviyi ..... Anladınız siz onu :?!!!
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
Mr. Green xD
E
emre81 ⭐ 19y
Bizim guild den bir arkdaş yanlışlıkla onu town a soktu:D:D
M
MoonLife ⭐ 19y
cok iyi yakalamısssın tebrkllr
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
extrabeer sağolda fotolar bence pek güzel çıkmadı bi yandan ölmiyim die kaçmaya çalışıom zatne bilionuz 15saniyede bi pot Mr. Green unıque mask yapılsa ilk lord mask yapıcam Mr. Green sorada artık kaç m ederse Mr. Green
M
SEN SİMDİ ONU BEN CEKTİM DERSİN Mr. Green Mr. Green
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y
uriyimi kahvekeyfi yok tek biz çekmedik 15 kişi fln daldık ilk sora baktık herkes toplandı fln arklarla deveye binip .çektk nieki yalan söledimi mi ima ediosun Evil or Very Mad
M
HAYIR BİZ ÇEKTİK TE ONUN İÇİN SÖLEDİM...
J
Jigsaw ⭐ 19y

HAYIR BİZ ÇEKTİK TE ONUN İÇİN SÖLEDİM...

Tahmin etmiştim bi önceki mesajından hehe. Bi de küçük yazsan. Mr. Green
M
Alıntıdır yaz Mr. Green Mr. Green
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y

Alıntıdır yaz Mr. Green Mr. Green

1. nikini söle ssde varmı bakalım diğer sslerde 3. ben tek ben çektim demiyorum okumadysan mesajımı karşılık verme ben 15 kişi flln daldık ama sora herkes toplanınca tek başımıza çekemedik dedim çok toplanan oldu sonradan onu demeye çalışıorum belki sende soradan geldin? arkadaşlarla deveye binip çekioduk onu
I
Aramaktan bıkmış herkes PRATİq bi yöntem işthe headbang2ft9
M
Metamorph ⭐ 19y
resimleri bi düzeltseniz bakacazda Confused
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y

Aramaktan bıkmış herkes PRATİq bi yöntem işthe headbang2ft9

evet en pratiq yol çek gelsin ayağına dw ye kadar getirdiydik zamanında garibanı lord da böyle olsa lord inatçı zaten benim 43 lvlda lorda gitmek neyime çekiyoruum çekiorum tek yiyorum abi yok böle bişi xD towna git gel taklamakandan geç ne eziyet biliyomusunuz taa arenadaydı bide ama sonunda çektik sıkıştırdık onu keserken ben 30dk uykuyla dalıyodum sonunda baylmışm pc başında Mr. Green
M
mel1h___ ⭐ 19y
biraz büyültürmsün resimlerii
G
Ghost Spy OP ⭐ 19y

biraz büyültürmsün resimlerii

malesef okursan mesjaın altında dzenlenmiş yazıyor en uygun bu olsa gerek editliyemem Wink

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: