arkadaşlar oyuna girmeyi denerken text i yazıyorum enter diyorum trafik werio we sora 2. denemek için confirm e bastığımda öle donuyo weee 10 saniye sora masaüstüne atıo
sizdede böylemmii
oyuna girmeyi denerken ekran donuyo we masaüstü
· 32 Yanıt · 2.4K görüntüleme 0 okuyor
32 Yanıt
P
ProblemMaker
⭐ 19y
ewe legend 3ü yeni kuruyorum %80dede internet cafede öyledi
bende de ole yaw pff
Aynı sorun bendede var geçmiyor bi türlü 😳 :evil:
tombalaci_46
⭐ 19y
Bendede Aynı SoruN Var Cok ilgins :S Halledecez İnş
sinir bozucu :evil:
aynen ya kafayi yicem
Yandım Srosuz nası yaşıcam
I
Ilker Cindik
⭐ 19y
Aşırı lagtan olabilir.
durmadan ekran donmasa gircem dün tek attım şamsıma sevindim xD
Arada bir banada aynısı oluyor ama napalım idare etcez artık :S
arkadaşlar bu sro son zamanlarda aşırı ilgidenıdır bılınmez bence çok şımardı böyle bişey varmı hem patchler bılmem updateler yukletıyolar bunlar da ücret değilmi yanı bi şekılde bızdende(premıum olmayanlar) ücret alıyor ama genede oyuna gırerken sorun yaşanıyor . her seferınde serverler dolu tamam dolu olabılır ama her allahın gunu saatı dolu olurmu yaw bunun anlaşılabılır ve kabul edılebılır tarafı yok bence arkadaşlar sızcede haklımıyım ????
no-dc kullanıyorsanız onu iptal edin. artık sro kendiliinden no-dc olduundan dier no-dc'lerle uyumsuz olup ekran donuyor
Bana yeni cıktı oyun ortasında ??? hatası gelio.Legend 3'yen sorna oldu.
K
KiLLeR_BoXs
⭐ 19y
Wallaha Şu Sorun Çözmesi Gerekiyor 2 Gündür oyuna Girmedim 😞
su sorunu cozebilen yokmu arkadaslar gercekten iki char acamiyoruz kilitlendik kaldik
banada oluyodu bi kere girdim daha olmamaya başladı bi pc yi kapa aç kasan program fln varsa kapat özellikle virüs programı öle dene bendede oluyodu kendi kendine geçti
I
internetcocugu
⭐ 18y
bnm çarımda premium var tek de giriom multi clientle dier çara girecegim de ekran donuyo ikisini birden oyundan atıyo :p
Bana yeni cıktı oyun ortasında ??? hatası gelio.Legend 3'yen sorna oldu.
Bendede son zamanlarda olmaya başladı son zamanlar dediğim ..Dün 😄 Sonra gece 1 de ekran kartını güncelledim .Sorun Çözüldü..
bnm çarımda premium var tek de giriom multi clientle dier çara girecegim de ekran donuyo ikisini birden oyundan atıyo :p
Millet tek chara girmeye çalışıyor sen ikinci chara 😄 O da çözülür yakında 😉 ?!!!!!!!
Bnerdede de var aynı sorum leoder kulanmdan girincede oluyor 😞 Çözüm bulan olursa hemen paylasşsın ltfn
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap