Bu Seferki Doğru ve Mantığını da Belirticem
Id-Pwden Sonra Kod Geliyor 48 Saniye Sonra Confirm Diyorsunuz
NOT:%100 Değil Ama Giriş İhtimalini Arttırıyor..
Şu Şekilde Sroda Ortalama Her 48 Saniyede Bir Adam Çıkıyor Bu Şekilde de Girme İhtimali Artıyor...
Oyuna Girme Taktiği(%100 Degil)
· 14 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
30 saniyeden kopya mı bu? Rolling Eyes 11 milyon kullanıcı 4 milyon aktif kullanıcı 48 saniyede bir nasıl hesap pes valla helal olsun.
O değilde 48 sn de bir demişsin, şimdi ben nerden bilcem adamın cıktıgınıda ondan itibaren 48 sn tutacam popcorn
uzun hikaye bunlar şansına kalmış birşey.
uzun hikaye bunlar şansına kalmış birşey.
Ben Hesaplamadm Vala Hesaplayan da Uraşmş Emeğine Saygı 30snden çalntı deil brda mantıını belirttm...
Ayrıca Ortalama Dıyo Exter Dikkat Çekerm Exclamation
J
JuNioRKinG
⭐ 19y
Ya aslında kolay girme die bişey yok yani sen oyunun kapasitesi doluysa giremessin adam çıkarsa gırersin şöyle düşün 1 kapıdan 2 kişi geçememesi gibi bişey şansa bağlı extraokk
Ortalama Her 48Snde Bir Adam Çıkıyor Zaten 1 kapıdan 2 kişi Geçen kim?
tam bir Hurafe... nie 48 saniyede bir adam ciksn ne alaka Very Happy
kardeş bu europeden önce %80 gibi idi artıq %15 gibi bir şey Very Happy
R
RollsRoyce
⭐ 19y
kardeş bu europeden önce %80 gibi idi artıq %15 gibi bir şey Very Happy
%5 nerede Mr. Green
bunlar boş işler premium please
11m kullanici 4m aktif kullanici bunlari topla kara kokunu al E=mc2 formulune uygulayip 5 e bolup 18 le carpinca 48sn cikio karsimiza buda bu formulun dogrulunu kanitlar Very Happy
Yaw ben Hesaplamadım Laughing hesaplamış adam işte işi gücü yok demekki Mr. Green Mr. Green
Ayıp Ama Yaptıgınız Adam Bunu sizinle Paylasmak İstemiş Siz Ona Yalan Fln Dionuz Eline Saglık Kardesim Emegine Bin Bereket!!! kahvekeyfi
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap