Icerige atla
Extraloob

Oyuna Girme Taktii(tikla yolu)

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
H
hitful OP ⭐ 19y
oyuna girip şifre ve kodu yazıp confirm demiyoruz tam o sırada ismail ykdan tikla açıyoruz ve bu numarada beni tıkla dedii zaman confrime basıyoruz ve kesinlikle oyundayız
13 Yanıt
E
extrem ⭐ 19y
bu taktik çalışmıyo HOVARDAYI açın kesin giriyo Very Happy
L
lastturk_ ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Muhahah ben başka şarkı açsam ujasuhdhasdfhas
H
hitful OP ⭐ 19y
yeni albümden bir parça açınca kessinlikle girio tıkla eski albüm olduu için sorun yaratabilir detective
E
extrem ⭐ 19y

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Muhahah ben başka şarkı açsam ujasuhdhasdfhas

oyanada buyanada salla salla evir çevir gıvır çevir tıkla de kesin giriyo arada ikide kıvır dc vermiyo Very Happy Very Happy
L
lastturk_ ⭐ 19y

yeni albümden bir parça açınca kessinlikle girio tıkla eski albüm olduu için sorun yaratabilir detective

Allah Akıl fikir vb. her şeeyi versin ne diem YAzık Mr. Green Mr. Green Mr. Green
N

Allah Akıl fikir vb. her şeeyi versin ne diem YAzık Mr. Green Mr. Green Mr. Green

+1920
H
hitful OP ⭐ 19y
kırmayın umudumuzu 64. deneyişimizi yapıyoruz...
T
Yaw böyle saçma fikirlerden vazgeçin zaten oyunu ciddiye alan biri pre alır tekte girer böle işlerlede uğraşmaz!!!!! Twisted Evil Twisted Evil
N

kırmayın umudumuzu 64. deneyişimizi yapıyoruz...

sen bu yöntemleri denersen 9999999999999999 deneyişinde belki girersin
H
hitful OP ⭐ 19y
alıcam zaten de beni tanıyanlar bilir açacağım kaç bininci char olacak bilmiyorum hepsini kasıcam die açıyorum ya bi eksii çıkıyor ya memnun kalmıyorum vsvs o yüzden adam gibi kascaım bi char açınca alıcam preyi mrk etmeyin
T
Tengrİ ⭐ 19y
Kilit hitful 1 uyarı aldın.
P
pfffffff ⭐ 19y
hitful 1 saat banlandin.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: