Oyuna Girip Charı Seçiyorum.... Ve oyuna girerkenki yüklenme ekranı geldiğinde Dc Atıyor.. Yardım Edin Lütfennn 🙏 🙏
Oyuna Girip Charı Seçiyorum....
· 15 Yanıt · 2.1K görüntüleme 0 okuyor
15 Yanıt
ekran kartını ve directx 9 güncel versiyonlarını indir.İlgili konuyu sitede bulabilrisn siteye bi bak
Hyr onlarda bi Prob yok aynı İd üzerinden aynı servere yan chara giriorm bi srn vermiyor.Bide Ben Client tek Calışmadığından Bot üzerinden giriyorum Bununda bir etkeni olabilir mi?
N
NightMare54
⭐ 18y
Ekran kartında Sorun Sanırım..
Ps. serhat67 üyelikteki arkadaşın dedigini uygula berki düzelir..
Ekran kartında Sorun Sanırım..
aynı sorun bende de var tüm güncellemeleri yaptım sroyu sildim baştan yükledim yine aynı.... normal oyuna girebiliyorum ama jangan caveye girince pat masa üstüne atıyor sonrada caveye girdiğim charla oyuna giremiyorum ..... 2 tane char cavede bekliyor 2sinede giremiyorum... charı secip start a basınca direkt masaüstüne atıyor ..... cözüm bulamadım böyle giderse yeni bi ekran kartı alacam .....(sanırım oyunun grafikleri yükseltilmiş :S ve her ekran kartı kaldırmıyor :S )
Aynı hata bendede var Lütfen bir çözüm bulun
?????????????????
X
XxXTikkyGoktugXxX
⭐ 17y
Ekran Kartını Değiş Bencede
Bendede Aynı Sorun War Ekran Kartıyla Bi Alakası Olduğunu Zannetmiyorum
sroyu silin ekran kartı driverini güncelleyin sroyu tekrar kurun sorun kalmycaktır ^^,
Ekran Kartı Driverini Nasıl Güncelleyeceğimizide Sölersen Çok İyi Olur 😄
Bide Başka Charlara Giriyor Sadece Benim Asıl Charımı Girmiyor AgBot Kullanıyorum Onunla Bi Alakası Olabilirmi
hangi marka ekran kartı kullanıyorsan web sitesine girip ekran kartının programını ındırıyorsun pc e kuruyorsun 😄
Ekran Kartı Driverini Nasıl Güncelleyeceğimizide Sölersen Çok İyi Olur :DBu ATI ekran kartının güncel versiyonu[download]http://joymaxfull.nefficient.com/joymax/SRO_TOOLS/071214_ATI_2000xp.exe[/download] buda Nvidia geforce nin güncel versiyonu [download]http://joymaxfull.nefficient.com/joymax/SRO_TOOLS/071214_nVidia_2000xp.exe[/download] sende hangi ekran kartı varsa onu indir.Bu linkleri silkroadın sitesinden aldım.
Tamam Saol Ama Ekran Kartıyla Bi Alakası Yok Benimde Oyuna Girmiyodu Sroyu Sildim Tekrar Yükledim Giriyor 😄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
merhaba arkadaş Ceres Thief atlı charı satn almış bulnmaktayım Charın geçmişini charı satın alıp oyuna girdikten sonra gördüm inanmayan resime baksın İşte yeni petlerin fiyatları(oyuna girip aldıgım bilgiler) AutoLogin oyuna girip çıkarak denesin bot çalışsın. Oyuna girip de dc olmadığımız program t-bot dc oldunda otamatik oyuna girip kasma