Icerige atla
Extraloob

oyuna giremiyorumm!!

· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
yha silkroad ı açıyorum uptade olmuyor yeniden yükledim 1.80 den yine uptade olmuyor öle bekliyor kaç kere çıkıp res atıp denedim olmuyor nedennn yardımm
13 Yanıt
S
AYNEN YA ADELİ OLCAM DELİİİİİİ SİLDİM GNE YÜKLEDİM OLMUYO serverlar dolsun öyle olur ancak 😠
_
ben de de aynı sorun var ya noluyor...
K
kissme112 ⭐ 19y
beyler biraz keçi inadı olması lazım baya bi evet diyince girior bi de silkroadonline sitesini açık tutun 😄
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
neden olmuyor yha moderatörler baksa
A
altanyunus ⭐ 19y
şimdi ana avrat dümdüz gidecem altı üstü oyun için yaptiğimiz strese bak sinir sahibi ettiler adamı

para veriyoruz silk alıyoruz gönülleri olsun diye 😄 hala giremiyoruz ne güzel takılosun ne var her salı patch yapiosun sal oynasın adamlar rahat rahat
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
aynen yha sinir harbi oldum saçma sapan işler yapıyolar
A
altanyunus ⭐ 19y
tabi suda var ilk önce gold botlar girecek söle rahat rahat sonra geri kalan ne yaparsa yapsin
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
5. kez tekrar sroyu yükleyişim ama dolmuyor
E
ETeK_6_ZooM OP ⭐ 17y
hala giremiyorum şimdi ana avrat töbe töbe yemin ederim sinir harbi oldum 2 saat başında bekledim 1.30 saatir uptade etmeyi ugraşıyorum dolmuyor 😠 Yardımmm
I
Impossy ⭐ 17y
5 10 kere hızlı hızlı deneyin update yapacaktır ayrıca silkroad sitesinide açık tutun.
T
TwiLighT ⭐ 18y
bunun kesin bir çözümü yok. silkroad'un sitesini açık tutun, gezin, dolaşın. update işlemi başlayana kadar devam 🙄
C
cazcaz1 ⭐ 17y
aga bilgisayarıma gir ordan windowsa ordan system32 ordan drivers e odran da etc ye gir orda host var onu not defterinde aç .jgt.joymax1.com var onun sonuna 3 ekle oluyor

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: