yha silkroad ı açıyorum uptade olmuyor yeniden yükledim 1.80 den yine uptade olmuyor öle bekliyor kaç kere çıkıp res atıp denedim olmuyor nedennn yardımm
oyuna giremiyorumm!!
· 13 Yanıt · 1.4K görüntüleme 0 okuyor
13 Yanıt
S
ShapeShifter
⭐ 18y
AYNEN YA ADELİ OLCAM DELİİİİİİ SİLDİM GNE YÜKLEDİM OLMUYO serverlar dolsun öyle olur ancak 😠
_
_StrawBerry_
⭐ 19y
ben de de aynı sorun var ya noluyor...
beyler biraz keçi inadı olması lazım baya bi evet diyince girior bi de silkroadonline sitesini açık tutun 😄
neden olmuyor yha moderatörler baksa
A
altanyunus
⭐ 19y
şimdi ana avrat dümdüz gidecem altı üstü oyun için yaptiğimiz strese bak sinir sahibi ettiler adamı
para veriyoruz silk alıyoruz gönülleri olsun diye 😄 hala giremiyoruz ne güzel takılosun ne var her salı patch yapiosun sal oynasın adamlar rahat rahat
para veriyoruz silk alıyoruz gönülleri olsun diye 😄 hala giremiyoruz ne güzel takılosun ne var her salı patch yapiosun sal oynasın adamlar rahat rahat
aynen yha sinir harbi oldum saçma sapan işler yapıyolar
A
altanyunus
⭐ 19y
tabi suda var ilk önce gold botlar girecek söle rahat rahat sonra geri kalan ne yaparsa yapsin
5. kez tekrar sroyu yükleyişim ama dolmuyor
hala giremiyorum şimdi ana avrat töbe töbe yemin ederim sinir harbi oldum 2 saat başında bekledim 1.30 saatir uptade etmeyi ugraşıyorum dolmuyor 😠 Yardımmm
5 10 kere hızlı hızlı deneyin update yapacaktır ayrıca silkroad sitesinide açık tutun.
bunun kesin bir çözümü yok. silkroad'un sitesini açık tutun, gezin, dolaşın. update işlemi başlayana kadar devam 🙄
aga bilgisayarıma gir ordan windowsa ordan system32 ordan drivers e odran da etc ye gir orda host var onu not defterinde aç .jgt.joymax1.com var onun sonuna 3 ekle oluyor
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap