Icerige atla
Extraloob

Oyuna almıyorr!! Deliricem arkadaş yhaw!:( :(

· 10 Yanıt · 3.4K görüntüleme
U
ufuksonmez OP ⭐ 17y
Arkadaşlar dün saat 2.52 den gece 12.35 e kadar denedim oyuna almadı Legend 4 Plus'da AutoLogin hemde bazen çok deneyince denememeye başlıyorya o sorunuda vermedi bıktım bunalıma girdim nerdeyse bi yardımcı olsanız... Sorun bendemii?? oyundamı çok merak ediyorum oyundaysa lütfen yardımcı edermisiniz?

Admin arkadaşlarım lütfeeeen yardım edinnnn ❓ ❓ ❓ ❓

👋
10 Yanıt
M
eger alttaki yazı hiç çıkmıyorsa bugdasın demektir kapat yeniden aç çıkıyorsa sorun yoktur kimse kolay kolay giremiyor:P
T
TheRage ⭐ 18y
neden premium alıyoruz sanıyorsun 🎭
R
Rhea ⭐ 19y
Girmek artık her baba yiğidin harcı değil önce premium al ^^
E
Mr_Poseidon arkadaşım dediği gibi bir an bug'a düşmüş olabilirsin, kapatıp tekrar açman gerekli olur. Ama zaten oyunun geneli premiumsuz almıyor fakat senin beklediğin saatte çok uzun. Premiumsuz stall charlarım en fazla 1,30 Saatte giriyor.
Q
qutila ⭐ 17y
botla denesin arkadaş o zmn bug a düşülmüyor diye duymuştum isrobotla calısıtrsın clıentı yazsın ıd pw sını denesın daha mantıklı 🎭
A
abcd1237 ⭐ 17y
arkadslar herkez sorun bendede var benımki duzguncene denior ama girmior.O enter basınca gelen auto varya onu kapatıp biz kendimiz deneme sansımız varmı
L
Lucktoz ⭐ 18y
arkadslar herkez sorun bendede var benımki duzguncene denior ama girmior.O enter basınca gelen auto varya onu kapatıp biz kendimiz deneme sansımız varmı

Malesef yok.. :!!&%&!
K
kakakaann ⭐ 17y
150 silklik pre ile tek tık girilirmi?
H
hellboy1 ⭐ 17y
150 silklik pre ile tek tık girilirmi?

girilir. 👍

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: