Arkadaşlar oyundayım (Continent of the Ninth ya da Smite) F1, F2, F3, F4 vb. F serisini skill açmak için vs. kullanmak zorundayım ancak kullanmak istediğimde laptopun kendi kısayollarına gidiyor. Örneğin; F1 basıyorum bilgisayarda "yardım ekranı" geliyor, ya da F2-F3 basıyorum ekran parlaklığı ayarı geliyor. Bu sorunu düzeltmenin, oyun sırasında bu kısayolları iptal etmenin bir yolu var mı ?
Windows 8 kullanıyorum. Laptop markam, HP pavvilion g6
Oyun sırasında Fn klavye sorunu
· 6 Yanıt · 14K görüntüleme 0 okuyor
6 Yanıt
bölge dil seçeneklerinden kaldır
Biosa giriyorsun, system configuration sekmesine geliyorsun, actions key mode kısmını disabled yapıp kaydediyorsun sorun düzeliyor.
[ Mesaj mobilden gonderildi iPad ] mobile
Temet Nosce
⭐ 17y
. Laptop markam, HP pavvilion g6
Allah başka dert vermesin disapprove
Bu mesaj Clochard rumuzlu uyeden alinti yapildi
cicioe2 cicioe2 cicioe2
. Laptop markam, HP pavvilion g6
Allah başka dert vermesin disapprove
cicioe2 cicioe2 cicioe2

Bu mesaj Collapse rumuzlu uyeden alinti yapildi
Evt onu denedim oldu ancak şimdi klavye tuşlarına dikkatli baktığımda windows tuşunun yanında (sol alt) Fn isimli bir tuş var onunla birlikte yani ; Fn + F1 tuşuna basınca sorun düzeliyor. Yani biosa gerek kalmıyor ama yine de çok teşekkür ederim ❤️ 🙏
Biosa giriyorsun, system configuration sekmesine geliyorsun, actions key mode kısmını disabled yapıp kaydediyorsun sorun düzeliyor.
Evt onu denedim oldu ancak şimdi klavye tuşlarına dikkatli baktığımda windows tuşunun yanında (sol alt) Fn isimli bir tuş var onunla birlikte yani ; Fn + F1 tuşuna basınca sorun düzeliyor. Yani biosa gerek kalmıyor ama yine de çok teşekkür ederim ❤️ 🙏
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap