E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #1 😱 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
T Truth ⭐ 18y 17 yil once #2 Banada oluyor D: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E emeqLi_b0w OP ⭐ 18y 17 yil once #3 patch den sonra oluyor genellikle TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
S Stephanos ⭐ 19y 17 yil once #4 Genellikle patch den sonra değilMastery açmayan birisinde oluyor TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
C CaRTMaNN ⭐ 18y 17 yil once #5 İlginç TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
K Kai ⭐ 18y 17 yil once #6 Bug TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnG3L_K_S ⭐ 18y 17 yil once #7 ilginc TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A AnatoliaFire1 ⭐ 18y 17 yil once #8 Mastery açmayan charlarda olur. Partiden en son bir bicheon çıkmışsa orası bicheon gözükür. Ben china bowcuydum mastery açık değildi ama wizard görünüyordum xD TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
A anıl__ ⭐ 18y 17 yil once #9 İlginç TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
_ _AnTiPaTicK_ ⭐ 17y 17 yil once #10 o da makine ne yapsın ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E Exa ⭐ 17y 17 yil once #11 ilginc TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil