Arkadaşlar Oyun Hileleri Bölümü Açsak , Çok iyi Olmaz mı?
Oyun Bölümü İçin İstek..
· 24 Yanıt · 2.3K görüntüleme 0 okuyor
24 Yanıt
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Hileyle oynayınca tadı çıkmaz ki 😜
Olsun , hileli oynamak isteyen vardır .. 😜
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Olsun , hileli oynamak isteyen vardır .. :P
Misal sen 😜 😄
GTA San Andreas'ı hilesiz bitirmeye çalıştımda , hiç olmadı Hesoyam yazmadan oynayamadım (Hesoyam : can ve para hilesi)
bitmiyo arkadaş oyun .. 😁
Açılırsa Görev bölgemi direkt oraya aldırıcam
bir haftada orta çağ, 15 günde yeni çağ... yemin ediyorum bir aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz bu işi.
bir haftada orta çağ, 15 günde yeni çağ... yemin ediyorum bir aya kadar fransız devrimine kadar götürürüz bu işi.
S
Streetwise
⭐ 19y
Google açıyoruz,hangi oyunun hilesini istiyorsak oraya yazıyoruz.GTA 3 hileleri vs. vs.
Gerek yok hile bölümüne. 😜
Gerek yok hile bölümüne. 😜
Valla bende ; mütiş paylaşım yaparım orda..
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Hadi ben uykusuzum. Ali neden demiyorsun yanlış yerde konu diye? 😄
Taşınıyor
Taşınıyor
GTA San Andreas'ı hilesiz bitirmeye çalıştımda , hiç olmadı Hesoyam yazmadan oynayamadım (Hesoyam : can ve para hilesi)
Aynen 😗 🎅
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Hakan bari sen yapma 😄
Yahu ölmedikten sonra kurşun bitmedikten para bitmedikten sonra ne anladım dal milletin arasına bırak silahı kafa göz giriş 😜
Ayıp yahu yakışıyormu hiç size 😁
Yahu ölmedikten sonra kurşun bitmedikten para bitmedikten sonra ne anladım dal milletin arasına bırak silahı kafa göz giriş 😜
Ayıp yahu yakışıyormu hiç size 😁
B
Black Rain
⭐ 19y
Sonuçta bunda yanlış bişey yok. Olumlu bakıyorum.
PS:Bir oyunu hileli ve hilesiz oynamak oynayan kişinin zevkine kalmış.. Ve herzaman girdiği sitede bu hilelerin bulunması gayet hoş.
PS:Bir oyunu hileli ve hilesiz oynamak oynayan kişinin zevkine kalmış.. Ve herzaman girdiği sitede bu hilelerin bulunması gayet hoş.
T
TitusPullo
⭐ 19y
Her oyunun kendine ait bir bölümü var, oralarda paylaşın hileyi hurdayı. Ha diyorsanız ben başka oyunun hilesini paylaşacam, onun içinde ayrı bir bölüm açarız hem arşivimiz zenginler hemde siz mutlu olursunuz okey?
Tamam hadi aç titüs amca 😜
Bence yeni bir oyunla tanıştığımızda ilk once onu hile ile oynamak oyunu anlamamıza yardımcı oluyor. Daha sonra hileyi bırakıp oyuna en baştan başlamak en iyisi
Kralsın 😈 😁
Kralsın 😈 😁
Kralım tabi Hemde disko Kralı dicem ama olmıycak şimdi 😁
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Emek hırsızları diyorum başka bişey demiyorum 😄 O oyunu alın teriyle bitirmek gibi zevk verir mi hiç 😄 Sonra alışıyorsunuz hileye ... Tövbe ya 😜 Çıkıyorum topicten gerildim şimdi 😜
Ya Açıcaz Diyorsunuz hiç tık yok hadiii 😜
Hilesiz oyun olur mu 😜 😆
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap