Oyun ağlıyor!
· 99 Yanıt · 19K görüntüleme 0 okuyor
99 Yanıt
Başlıgı Duzeltmelısın.Dikkat Cekıcı İfadeler Kullanmak Yasak 🙄
Ama Video Çok Güzel Ve Gercek.Oyun Aglıyor 😢
Ama Video Çok Güzel Ve Gercek.Oyun Aglıyor 😢
J
Jason Walker
⭐ 19y
Video sana mı ait? Sanırım öyle ve bunun için seni tebrik etmek istiyorum. Beni etkileyen ve oyunun halini gerçekçi şekilde anlatan bir video olmuş.
Duygularıma tercuman olmuşsun diyebilirim. Eskiden kasmaya zaman bulamazdım Job Activity'den, şimdi ise yaptığım tek Job Activity dw ön kapısında (yakalayabilirsem) hunter kovalamak.
Eskiden böyle değildi, eskiden hayat vardı.
🙏
Duygularıma tercuman olmuşsun diyebilirim. Eskiden kasmaya zaman bulamazdım Job Activity'den, şimdi ise yaptığım tek Job Activity dw ön kapısında (yakalayabilirsem) hunter kovalamak.
🙏
P
PolgaraWahrenheit
⭐ 19y
Başlığı düzeltirmisin lütfen.
Diğer yandan çok güzel olmuş video yapan arkadaş bayağı içerlemiş demekki
Diğer yandan çok güzel olmuş video yapan arkadaş bayağı içerlemiş demekki
Bende bu videoya canı gönülden destek veriyorum...
Oyun oyunluktan çıkmış durumda Joymax paça kurtarmak için 100 lvl hazırlıklarını yapıp kaybettiklerini kazanma derdinde...
Ps: 😢
Oyun oyunluktan çıkmış durumda Joymax paça kurtarmak için 100 lvl hazırlıklarını yapıp kaybettiklerini kazanma derdinde...
Ps: 😢
Çok güzel bir video olmuş 2 sene önceye döndüğümüzde herşey çok farklıydı.
Şimdi oyunda para konuşuyor GoldBotlar heryerde GM ler birşey yapmıyor onlar anca full sunlu charları banlasınlar Goldbotların ASLA giremeyeceği bir server olsa belki Avrupalılar olsa bile hayat gelir.
Şimdi oyunda para konuşuyor GoldBotlar heryerde GM ler birşey yapmıyor onlar anca full sunlu charları banlasınlar Goldbotların ASLA giremeyeceği bir server olsa belki Avrupalılar olsa bile hayat gelir.
Bu video harika son zamanlarda herhangi bir online oyun içiin yapılmış olan izlediğim en iyi video ilk başlarda bir eğlenceydi hepimiz için sonra para girdi işin için sonra oyun para oldu oyunda büyük düşüş var eskisi gibi tat,zevk vermiyor ya hayırlısı.
Çok güzel bir video olmuş zaten en son çekilen gm fotoları belki 2 yıllık adamlar sadece para peşinde eskiden surekli trade yapıyordu herkez jangan da ferylerın onu meydan muharebesi gibi oluyordu ama şimdi serverlar çoğaldı oyun çok bölündü.. Birde hangi online oyunda 36 tane server allah aşkına 🤔
çok guzel bir video harbiden.yha ise bakın su parabotları gelmeden once çok guzeldi.kervan cekiliyordu herşey için çaba harcanırdı.simdi ise oyun parası lazım hemen bir siteye kosuluyor.:(:(
Cok güzel bir video olmus. Ben bu yüzden ve hacklerden dolayı isroyu bıraktım (ndense isroda hacklniyorum ecsroda hacklenmıyorum )
Paylasım ıcın cok tesekkurler
Paylasım ıcın cok tesekkurler
Thieflik - Traderlik tamamen ölmüş durumda , SİLKROAD Bitmiş durumda hiç bir pvp modu kalmadı artık.
Video sana mı ait? Sanırım öyle ve bunun için seni tebrik etmek istiyorum. Beni etkileyen ve oyunun halini gerçekçi şekilde anlatan bir video olmuş.
🙏
Silkroad öldü başımız sağolsun .
Çalan parça merak edenler için
System of a down (S.O.A.D)
-lonely day
güzel video .............
-lonely day
Başlık derken "#" yasakmı?
evet video bana ait
silkroad'ın nasıl değiştiğini anlatıyor
Video'nun bir türke(ben) ait olmasına rağmen polonyalıların ve rusların dikkatini çekti
ama izlenme istatiklerde türk sitesi yok
+dün edit'leyip türkçe ye çevirdim
ktunnel vtunnel gibi hack sitelerde youtube'un özellikleri gözükmez(türkçe)
izlediğiniz için teşekkürler !!
evet video bana ait
Video'nun bir türke(ben) ait olmasına rağmen polonyalıların ve rusların dikkatini çekti
Başlık derken "#" yasakmı?
evet video bana ait
# başlığa koymazsan görünüm için daha iyi olur.
Videoya gelince, çok güzel olmuş. Teşekkürler.
-lonely day
Aslında şarkı videoya tam uymuş.
[F New]Solo Gitarist
-lonely day
Aslında şarkı videoya tam uymuş.
Zaten şarkı sözleri yalnızlığı anlatır
100'lerce arkadaşım oyunu bıraktı, hacklendi, sattı
daha hatırlamadığım çok kişi vardı nickini yazmadığım
+hangi şarkının çaldığı yorumlarda
ve videonn son kısmında geçiyor...
Oyunun bozulması Joymax'ın para satmasıyla oldu
Joymax çeşitli bot firmalarına satar
firmada member'lara
zaten mantıklı olarak düşünürsek;
hah 100 tane bot koy, onlar kaç ayda 1 billion gold kasabilir?
saçma... goldu tabiki joymax satıyor
tabi millet kervanla uğraşmıyor
veriyor nakiti alıyor goldunu...
Bu arada charı silmedim (sadece video içindi)
charı silceğine bana sat diye polemikler oldu, charı ölene kadar kullanıcağımı düşünüyorum (hacklenmezse)
Bu char Olympus'un ilk 57 Lv'larından
(üstümde 4 sos elinde de sos sword olması + uniqueler le dikkat çekmiştir
+ Silkroad Online'un gelmiş geçmiş en iyi guild'inde member olmuştur)
[80 cap'te VANITY'ye sosun item kullananlar girebiliyordu. Hemen hemen 35 charın elinde sun vardı ve diğerlerin üstü sundu]
Yani char benim için kıymetli (hatıralar, anılar dolu..)
Ellerine Sağlık Hakikaten Video'na Haran Kaldım... Bu Video Bizi, Eskileri Anlatıyo Eski Sro'yu Oynayanları Sro'nun Şimdiki Hali Böyle Üzüyo :? :!!&%&!
Tebrikler arkadaşım,ne diyeyim eskiden Aege deki anılarım geldi o Tiger ların 4 yolun birleştiği yerde sırf orada thief hunter job war izlemek için oraya giderdim...oturup milleti izlerdim npc thief ler çıkınca kaçardım
ondan sonra bende 70 lv oldum 70 lv max dı sabah akşam thief hunter job war snow shield de yoktu hybrid idim,
2 glavier a dayandığım günler ah
Cidden artık pvp bile yaptığımı hatırlamıyorum :S
ondan sonra bende 70 lv oldum 70 lv max dı sabah akşam thief hunter job war snow shield de yoktu hybrid idim,
2 glavier a dayandığım günler ah
Cidden artık pvp bile yaptığımı hatırlamıyorum :S
çok güzel video özellikle şarkısını çok beğendim
artık 90 lvl olmak çok manaısz oldu gerçekden 90 lvl oluyosun trade bile çekmiyor kimse anca 20 lvl adam çekiyo sonra aa gold satan siteler varmış diyip gold alıyo olayı hallediyo 90 oluncada anca samarkand da dw de pvp yapıyosun oda job war la aynı hazı vermiyor tabi 🙄
artık 90 lvl olmak çok manaısz oldu gerçekden 90 lvl oluyosun trade bile çekmiyor kimse anca 20 lvl adam çekiyo sonra aa gold satan siteler varmış diyip gold alıyo olayı hallediyo 90 oluncada anca samarkand da dw de pvp yapıyosun oda job war la aynı hazı vermiyor tabi 🙄
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap