Icerige atla
Extraloob

Oyumuz kürdistana yani chp'ye diye goygoy yapan chp adayı

· 24 Yanıt · 3.3K görüntüleme
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Arkadaşlar oy vermeden önce bu videoyu izleyin. Bu partiyi artık Atatürk'ün partisi olarak görmeyin.

24 Yanıt
Rewind
Rewind Yönetici ⭐ 19y
Kesinlikle öyle benim kafam almıyor,oy toplayacaklar diye teröristlerle iş birliği halindeler ve bunu göz göre göre yapıyorlar.Genel seçimlerdede hdp ye destek verdi chp. İzledikleri siyaseti değiştirmedikçe içlerinden gereksiz insanları temizlemedikçe kimi aday olarak çıkarırsa çıkarsın chp genel seçimlerde %40 ı hiçbir zaman yakalamayacak. İnsanlar ülkenin ne durumda olduğunun farkında ama oy verecek akp'den başka parti bulamıyorlar,bu tarz şeyleri gördüğümde de doğru yaptıklarını düşünüyorum.
0
Eline sağlık admin
B
..... Sayın apo diyenler, apo kürt halkının lideridir diyenleri izleyin sonra gelin Chp yi eleştirin
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
..... Sayın apo diyenler, apo kürt halkının lideridir diyenleri izleyin sonra gelin Chp yi eleştirin

Ülke meselesi, bak daha kötüsü de var diye tartışılmaz.
AKP'nin daha kötü halde olması, CHP'nin bu eylemlerini meşrulaştırmaz.
Burada gösterilmeye çalışılan şey, "bakın CHP ne yapıyor hepiniz oylarınızı AKP'ye verin" değil, kurtuluş aranan bu partininde sorunun bir parçası olduğunu göstermek ve bunlara topyekün bir son vermeyi istetmek.
AKP giderse, CHP gelirse durumda hiç bir farklılık olmayacağını göstermek.
Kurtuluşun başka bir şeyde aranması gerektiğini göstermek.

CHP bir hata yaptığında, AKP daha kötüsünü yaptı diye savunup, AKP hata yaptığında CHP daha kötüsünü yaptı diye savunup, iki partininde yaptıkları yanlışlardan hiç bir ceza almadan kurtulmasını sağlamak, yıllardır bu ülkeyi bu duruma sürükleyen en büyük neden.

Bir şey yanlışsa buna yanlış diyeceksiniz. Bu yanlış denildiğinde ama AKP'de böyle yaptı denilmez. Bu yanlış denildiğinde ama CHP'de böyle yaptı denilmez. Bu mantıkla ilerlenmez.

Yanlışı eleştir, doğruyu yücelt. Bahane bulma.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
600 VEKİL - 85 MİLYON dahi istese 783.562 km² de öyle bağımsız bir yer yaratamazlar.
Çünkü bu vatan emanet...
B
Ülke meselesi, bak daha kötüsü de var diye tartışılmaz.
AKP'nin daha kötü halde olması, CHP'nin bu eylemlerini meşrulaştırmaz.
Burada gösterilmeye çalışılan şey, "bakın CHP ne yapıyor hepiniz oylarınızı AKP'ye verin" değil, kurtuluş aranan bu partininde sorunun bir parçası olduğunu göstermek ve bunlara topyekün bir son vermeyi istetmek.
AKP giderse, CHP gelirse durumda hiç bir farklılık olmayacağını göstermek.
Kurtuluşun başka bir şeyde aranması gerektiğini göstermek.

CHP bir hata yaptığında, AKP daha kötüsünü yaptı diye savunup, AKP hata yaptığında CHP daha kötüsünü yaptı diye savunup, iki partininde yaptıkları yanlışlardan hiç bir ceza almadan kurtulmasını sağlamak, yıllardır bu ülkeyi bu duruma sürükleyen en büyük neden.

Bir şey yanlışsa buna yanlış diyeceksiniz. Bu yanlış denildiğinde ama AKP'de böyle yaptı denilmez. Bu yanlış denildiğinde ama CHP'de böyle yaptı denilmez. Bu mantıkla ilerlenmez.

Yanlışı eleştir, doğruyu yücelt. Bahane bulma.

bahane ile alakası yok bunun ,akp ye tek laf edemeyip Atatürkün partisine laf etmen yanlış ...o zaman 2 tarafında yaptıklarını koysaydın bizde böyle bişey yazmasaydık.
K0mpedan
K0mpedan ⭐ 13y
Yeni bir parti hayal ediyorum, Muharrem İnce olur Meral Akşener olur hatta Abdullah Gül olur. Hayal işte ne yaparsın...

Bahçelinin koltuğu uğruna, davasını, düşüncesini, haysiyetini sattığı yerde Kılıçdaroğlunun da artık ciddi ciddi Erdoğanın kölesi ve piyonu olduğunu düşünüyorum.

Üzüyor...
Flexi
Flexi ⭐ 14y
İyi ki bazı şeylerin farkına varmışız.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
bahane ile alakası yok bunun ,akp ye tek laf edemeyip Atatürkün partisine laf etmen yanlış ...o zaman 2 tarafında yaptıklarını koysaydın bizde böyle bişey yazmasaydık.

Forumda biraz takılsaydın, AKP'ye ne laflar ettiğimi zaten çok rahat görebilirdin. Emin olabilirsin, forumda takılan herkes "Akp'ye tek laf edemeyip" lafına gülmüştür. 🤣

Bundan önceki rumuzu "Kemalist" olan birisi,yıllarca CHP'de gönüllü görev almış birisi, Atatürk'ün partisine laf etmez. CHP, Atatürk'ün partisi değil artık, anlatılmaya çalışılan bu ama partilere o kadar fanatik bir şekilde bağlanıyorsunuz ki, ilk tepkiniz hemen savunmaya geçip nasıl durumu kotarabilirim oluyor. Bu mantığa son verin artık, partiniz kazanmasın, ülkeniz kazansın.

AKP kazansın da ne olursa olsun zihniyetinden, CHP kazansında ne olursa olsun zihniyetinden vazgeçin. Bu haberi savunacak yer aramayın, bu habere baktığınızda alınıp benim partimi kötülüyooo hüloooğğ demeyin, yıllarca eleştirip koyun dediğiniz, dediğimiz partinin seçmenlerine dönüşmeyin. Uyanın, açın gözlerinizi ve gerçeği görün.

AKP'li seçmene her zaman şunu söyledim, "Allah sana soracak, niye oy verdin diye, sen orada çalıyor ama çalışıyor mu diyeceksin?". CHP'li seçmene de soruyorum, sizde orada AKP daha kötüsünü yaptı mı diyeceksiniz?

Bunun bir bahanesi olmaz, neden AKP'den bahsetmedin diyemezsiniz, burada bildiğin bir terörizme destek var, vatana ihanet var. Bunun üstü ne olursa olsun, ne yapılırsa yapılsın kapatılmamalı. Bir Atatürkçü olarak en büyük eleştiri, en büyük saldırı bizden gelmeli. BUNA İZİN VERİLMEMELİ. BU ADAMLAR PILINI PIRTINI TOPLAYIP GÖNDERİLMELİ. Particilik gözleri kör etmemeli.
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Kesinlikle öyle benim kafam almıyor,oy toplayacaklar diye teröristlerle iş birliği halindeler ve bunu göz göre göre yapıyorlar.Genel seçimlerdede hdp ye destek verdi chp. İzledikleri siyaseti değiştirmedikçe içlerinden gereksiz insanları temizlemedikçe kimi aday olarak çıkarırsa çıkarsın chp genel seçimlerde %40 ı hiçbir zaman yakalamayacak. İnsanlar ülkenin ne durumda olduğunun farkında ama oy verecek akp'den başka parti bulamıyorlar,bu tarz şeyleri gördüğümde de doğru yaptıklarını düşünüyorum.

Abi oy toplayacağız diye barış dersin, halkların kardeşliği dersin, kürt halkının isteklerine kulak vereceğiz dersin, bölgeye yatırımlarını arttıracağız dersin her şeyi anlayışla karşılarız. Tutup kürdistan kuracağız demek ne demektir böyle bir şey olabilir mi? Hayır böyle bir şey nasıl cezasız kalıyor, nasıl gündemde bomba olmuyor, ben anlayamıyorum.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
mesele olaya karışanların, milletin değerlerine karşı işlediği pervasızlık
bunun a veya b partisiyle alakası olduğunu düşünmüyorum.
CezaAlp
CezaAlp ⭐ 19y

Aha chpli çomar bu da.

Düzen partilerine oy yok...
Yaralı style
ExcI
ExcI ⭐ 10y

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE :rolleyes1::rolleyes1:
AKP’nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Haydar Ali Yıldız’ın açık kalan mikrofonları fark etmeyerek, Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’a, “Kentsel dönüşümden bir şey kalırsa bize. Bir iki yer, bina olarak aldık mı yeter” sözleri büyük tepki çekti.
Melon
Melon ⭐ 15y
Akp ye oy yok, chp ye oy yok biz oyumuzu kime vereceğiz?
ExcI
ExcI ⭐ 10y

Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y

Ben oy kullanmayacağım. CHP, 600 seçim kaybeden ve hala ısrarla koltuğundan kalkmayan ve tutup millete "koltuk sevdalısı" diyen Kemal'i kovup adam akıllı bir reform sürecine girmeden de oy vermem.

Bırakın oyları azalsın, bırakın solcuların koyun olmadığını görsünler, belki yeni bir parti çıkar ortaya da kurtuluşumuz olur. Biz bu düzene isyan etmeyip, hala o gidecek bu gidecek diye oy vermeye devam edersek, sittin sene gitmez.

Bize yeni parti lazım, akıllı adamlar lazım. 25 yıldır aynı şeyi deniyoruz, sonuçlar aynı çıkıncada şaşırıyoruz. AKP kazanıyorsa bunun en büyük suçlusu biziz.

CHP'nin oyları yerle bir olsa, bakın bakalım taş üstünde taş kalıyor mu?
.NET
.NET ⭐ 19y
İyi iktidar, iyi muhalefetten geçer. Eskiden akp çok büyük bir yanlış yaptı ki kimler kimler eleştirmedi; şimdi o eleştirenler çok çok ağır şekilde devam ediyor. Demek ki sadece lafın gelişi ‘muhalefet olmak’ için muhalefet oluyorlar. İnce zamanı sol nasıl birlik olabildiğini hatırladı? Sağın bir kısmı nasıl destekledi? Sağı solu olmadan artık bütün olmak zorundayız. Ekonomi felaket patates gümrük vergisi sıfırlandı. Lan tarım ülkesiydik biz. Ye, ye, ye; bitti mi? Vergi daya daha çok ye. Üretim? Yok. Bir şeyler acilen düzelmeli özellikle ekonomik açıdan. Hayaldi, gerçek olamıyor..
[F New]Solo Gitarist
Chorus
Chorus OP Yönetici ⭐ 19y
Video da kaldırılmış çok ilginç.
ExcI
ExcI ⭐ 10y
Bende oy atmıyorum

+bu insansı varlıkların tüm hizmetlerini soruşturmak , incelemek gerek böyle şüpheli konuştular madem

o yürek yok bizim bürokraside 😎
222.gif
Dosyalar (1)

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: