Icerige atla
Extraloob

oto TAB tusuna basan program lzm sureli

· 13 Yanıt · 7.2K görüntüleme
D
dark.tr OP ⭐ 19y
oto TAB tusuna basan program lzm sureli Jorman'sUO Loop var ama ondada tab yok 😞
13 Yanıt
J
Belirlediğin bir süre içerisinde mi basacak?
Örneğin 20sn'de 1 defa?
D
dark.tr OP ⭐ 19y
evet 😄 7 sn yede basarsa güzel olur :d Jason saol 😊 bi tek sen goruosun bizi .
D
dark.tr OP ⭐ 19y
ayrıca bu oyun için o tarz bot yapılır Tab oto canavar secior
bot koymuslar ama kuduruoyr 😊
bnde keyhelper(skill için)-Jormon UO Loop(yerdekileri toplamak için)-Ve oto tab(canavar secmek için) programıyla bi bot gibi bişey yapıcam 😄 .
D
dark.tr OP ⭐ 19y
hızlı cewap lutfen 😊
J
Ayarlayacağım. Saat 8 gibi hazır olur hacım. 😊
D
dark.tr OP ⭐ 19y
ty
B
Baha i ⭐ 18y
hocam actool kodları var cok kolay bi program 😊
kodlarıda cok kolay XD
istersen yardımcı olayım :

SetActiveWindow archlord.exe //----------------------( burası oyunun on planda olmasını saglıyor oyunu bilmedigim için burayı . exe kısmını yazıcaksın)
while 1=1

//Delay 20000 = wait for 20 sec saniye bekle
//Change it! / 0
Delay 20000 //---------------------( burası sn kısmı 20 sn belırtılen tusa basar)
keys {tab} //-------------------( burası belirtilen tuş kısmı yani "tab" basacak 2 kere tekrar ettim 2 kere basar)
keys {tab}
restart //-----------------------( burasıda başa don kısmı yani tekrar etme kısmı )
end

program cok kolay --------- baslayan yerleri sil komple oyunu ac programı ac start macrode 20 sn bir tab ba basacaktır 😊

ilgilenirsen yardımcı olurum 😊
D
dark.tr OP ⭐ 19y
saol guzel gercekten ama daha kullanmadım . ama kullanıcam WOW kuruoyrum sımdı 😄
D
dark.tr OP ⭐ 19y
Ayarlayacağım. Saat 8 gibi hazır olur hacım. :)

nerde kaldı program actool işimi gormedı :S
C
Castiela ⭐ 18y
dark.tr benim verdiğim programda zaten oto tab var , orda next target yazan yere 7000 yazarsan 7 saniyede 1 yaratık değiştirir.
F
fatihdal ⭐ 17y
Arkadaşlar SetActiveWindow koduna archlordda calıstırmak icin ne yazacaız bi ilgilenirmisiniz lutfen.
J
jodeblack ⭐ 16y
castiella hangi program senin verdigin ?

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: