Icerige atla
Extraloob

ÖSS de Tercih Vereyimmi Bilmiyorum. :S

· 13 Yanıt · 1.1K görüntüleme
A
Avasin OP ⭐ 17y
ÖSS de tercih vereyimmi bilmiyorum. 2 seçenek var önümde. ya tercih vermeyip bir dahaki yıla Tıp Fakültesne Hazırlanayım Diyorum. Yada Bu Yıl İnşaat Mühendisliği okuyayım . 1 yıl Beklemeyeyim Diyorum. Bilmiyorum. Çok Kararsızım. Siz Değerli Dostlarımında Fikirlerini Alayım Dedim.. pray:
13 Yanıt
T
Düşüneceğin tek şey seneye Tıp'ı kazanacak mısın? Ayrıca dur bakalım belki bu sene kazanırsın 😘
A
Avasin OP ⭐ 17y
Bide o Güven Sorunu Var işte
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
tıp ve inşaaat şaka gibi ama bir örnek vereyim.

kuzenim ilk yıl 9 eylül tıp kazandı ben gitmem okumam dedi sonra gitmedi ertesi yıl gene girdi ve İTÜ İnşaat'ı kazandı 😎
F
Frequency ⭐ 18y
İlk sene girmeni öneririm çalışma hayatına 1 yıl erken başlasan kazancına
A
Avasin OP ⭐ 17y
tıp ve inşaaat şaka gibi ama bir örnek vereyim.

kuzenim ilk yıl 9 eylül tıp kazandı ben gitmem okumam dedi sonra gitmedi ertesi yıl gene girdi ve İTÜ İnşaat'ı kazandı 8)

Neden Gitmedi ki okan abi
H
hmzsnmz ⭐ 19y
İçinden diyorsan ki ben başarabilirim bekle derim. Yok bu sene ne olacaksa olsun bu sene git gelen yere.
[ek #12654]
I
ironEyE ⭐ 18y
Avatarından konumundan ve imzandan anlaşılıyorki sen doktor olmak hakikaten çok istiyorsun.Ozaman eğer gerçekten başarabileceksen bir sonraki sene çalışıp tekrar gir derim.
A
Avasin OP ⭐ 17y
Avatarından konumundan ve imzandan anlaşılıyorki sen doktor olmak hakikaten çok istiyorsun.Ozaman eğer gerçekten başarabileceksen bir sonraki sene çalışıp tekrar gir derim.

Evet Dediğin gibi çok istiyorum.
TurKKillS
TurKKillS ⭐ 19y
İllah doktor olmak istiyorsan seneye gir derim. Yok inşaat müh. olacağım diyorsan bu sene gir.Yalnız meslek kadar üniversite de önemli ..
R
RecLast ⭐ 18y
Hangisini istiyorsun ? hangi işi yaparken mutluysan ona yoğunlaş 😉
E
EliteTurk ⭐ 18y
İmzandanda anlaşıldığı üzere gönlünde Tıp fakültesi var senin çalış seneye kazanırsın,başlamak bitirmenin yarısıdır. 😉
O
os1 ⭐ 19y
''Hayal etmek başarmanın yarısıdır.'' her zaman bu sözün arkasındayımdır.Gördüğüm üzere sen dr. olmayı çok istiyorsun ve bunun ateşiyle yanıp kavruluyorsunda diyebiliriz.Sözde dediğim gibi şimdi sana %50 si kalıyor bu işin oda çalışman sıkı biir tempoda çalışırsan bu sene girebilirsin tıpa neden olmasın demi? (:

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: