Icerige atla
Extraloob

Osman Yağmurdereli Yi Kaybettik. :(

· 20 Yanıt · 1.2K görüntüleme
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
MİLLİYET:
AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Yağmurdereli, bir süredir tedavi gördüğü Kadıköy Acıbadem Hastanesinde vefat etti.
İç Hastalıklar Uzmanı Dr. Keramettin Şar ve Yoğun Bakım uzmanı Erkan Kaya, hastane önünde bekleyen gazetecilere yaptıkları açıklamada, metastatik bağırsak kanseri olan ve 11 Temmuzdan beri safra yollarında enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi gören Yağmurdereli’nin, dün sabah 05.30 sıralarında solunum yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma alındığını belirtti.
"Çoklu organ yetmezliğine giren ve yapay solunum desteği gören hastamızda 02.00 sıralarında kalp durması gelişti" diyen Dr. Şar, yapılan tüm müdahalelere rağmen 02.25’te Yağmurdereli’yi kaybettiklerini kaydetti.
Şar, genel durumunda bir iyileşme gördükleri için kendilerinin izni ve Yağmurdereli’nin kendi isteğiyle çarşamba günü evine gittiğini, ancak durumu kötüleşince tekrar hastaneye döndüğünü anlattı.
Osman Yağmurdereli’nin vefatının duyulması üzerine, ailesi, yakınları ve sanatçı dostları hastaneye geldi.
Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Hayati Yazıcı da hastaneye gelerek, Yağmurdereli’nin yakınlarına baş sağlığı diledi.
Bakan Yazıcı, kısa bir süre hastanede kaldıktan sonra çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada, "Hayat dolu bir arkadaşımızdı, sanat dünyası ve yeni atıldığı siyaset dünyasının acı bir kaybıdır. Allah gani gani rahmet eylesin. Yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Hepimizin başı sağolsun, Türkiye’nin başı sağolsun" diye konuştu.

YAĞMURDERELİ KİMDİR
Osman Yağmurdereli, 6 Şubat 1953’te Trabzon’da doğdu.
Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik bölümü mezunu olan Yağmurdereli, bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra yorumcu sanatçı olarak sanat çalışmalarına başladı.
Televizyon yapımcılığı da yapan sanatçı bir çok diziye de imza attı.
Hep Neşeli Bir İnsandı.
20 Yanıt
S
SurreaL ⭐ 18y
allah rahmet eylesin 😞
Windy
Windy ⭐ 19y
Türkiye güzel insanlarından birini daha kaybetti.Başımız sağolsun.

Allah(c.c.) rahmet eylesin.

C
Hadi bee :? 😢
M
Morwena ⭐ 19y
Türkiye`ye vermiş olduğu hizmetlerinden teşekkür ederim.
Mekanı cennet olsun.
S
Streetwise ⭐ 19y
Allah rahmet eylesin,tüm sevdiklerine sabır eylesin...
O
Siyasi yaşamı beni ilgilendirmiyor ama yapımcı olarak iyi işler yapıyordu.

+1 Sadece biraz yalaka olduğu söylenirdi ama gerçekten de sevecan bir insandı.Allah Rahmet eğlesin.Allah ailesine sabır versin.
C
Castiela ⭐ 18y
Allah rahmet eylesin ama ben en son durumunun iyi olduğunu hatırlıyordum :? 😞 😐
S
SilenTT ⭐ 19y
sevecen güler yüzlü bir kişiyi daha kaybettik... Allah rahmet eylesin. Yakınlarına Sabır dilerim.
S
Spartan123 ⭐ 18y
kim oldugunu bilmedigim özelini tanımadıgım için rahmet okuyamıycam.
M
Morwena ⭐ 19y

peki.Bu yazıyı yazmana da gerek yoktu o zaman.
Bir daha olmasın.
F
Fre3sTyLe OP ⭐ 18y
yazdıgınız yorumlar ıcın cok tesekkur ederım gercekten cok sevıyordum kendısını fılmlerını hep guluyor adam ya hıc uzuldugu pozunu gormedım en fazla 3-4 tane vardır
S
Spartan123 ⭐ 18y

Bir daha olmasın.

babama sordum , iyi biriymiş

allah rahmet eylesin.
D
D4GG3R ⭐ 18y

Bir daha olmasın.

1- bilmememk ayp degil orda yazı var okumadan böle yazma

2- osmanyagmurdereliyi tanımıosan sana bişey demiyorum :S

3- morwenaya katılıyorum

Allah Rahmet Eylesin
T
TitusPullo ⭐ 19y
Aman allahım ya şok oldum vallahi. Osman abimi kaybetmişim yastayım.
B
Black Rain ⭐ 19y
ya dün hastaneye kaldrıldığını öğrendim çok üzüldüm inanamıyorum yaa ustalar bir bir gidiyor Suna Pekuysal Osman Yağmurdereli gibi neler neler gidiyor ya :S 😢 😢 😢
Q
Quincey ⭐ 18y
Allah rahmet eylesin.
D
DoNJuaN ⭐ 19y
Allah gani gani rahmet eylesin
Chorus
Chorus Yönetici ⭐ 19y
ardında kalanlara Allah sabır versin kötü oldu cidden bu o kadar da sevecen ve hayata bağlıydı.

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: