Arkadaşlar şimdiye kadar hiç Avrupa karakteri oynamadım. Bu konu hakkında bilgim sıfır.
Sizlerden Ricam Fazla SP istemeyen basit bir Wizard için hangi skilleri açmalıyım ?
Ong'larda Asıl karakterimi kasacağı için haliyle birde Res skill gerekli bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
Ong Farmda kasacak Wizard için Önerileriniz.
· 5 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
5 Yanıt
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Bence 60 Lvle Kadar Kas.. Wizzard / Cleric Yap Clerici 50 Lvle KAdar Yetsin Resi Sp Farmda Yapmana Gerek Yok Sadece Attack Skillerini Aç Derim Görünmezlik vs vs Açma Sadece Çar Kasıcaksan.
Farm yapacağım karakterim level atladıkça tekrar öldürüp diriltmem için Ress gerekecek sanırım. Res için ayrı char mı açmalıyım ayrıca.
Farm yapacağım karakterim level atladıkça tekrar öldürüp diriltmem için Ress gerekecek sanırım. Res için ayrı char mı açmalıyım ayrıca.
olabilir,yada bi arkadaşı nwarsa sana yardım edicek oda olr illa char acmana gerek yokyani ama arkadaşın 24 saat yanında olamayacağı için bi char daha acabılırsın tabi 😉
_
_HaNNiBaL_
⭐ 19y
Ama Bilgisayarın 3 Tane Sro Kaldırması Gerekir..
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş YapBenzer Konular
wizard bot yada buna benzer bot zszc 1.690 için... BEnim için Çok Önemli Wizard/ Bard mı Cleric Mi 132 Lv Wizard 15 DG +3 Staff 13 dg Leg set 13 dg Leg acc set 120Lv Job Karışık Job Set Mevcut Count Daha Detaylı Bilbi İçin 0530 281 mars'da ong farmı 81 lvl wizard 1 hafta 30 m 1 ay 100m 7/2 WIZARD BOT - FIRE ve WATER İÇİN