86 Lv Blade nerede kasarsa 1 gün için de en çok parayı kasar agrasif yaratık olmasın mümkünse ama nerede kasarsam ne kadar para kasar bunun yanıtını arayorum lütfen görüşlerinizi bildirin şimdiden ty. 🍺 🍺
Önerinize ihtiyaç duydummmm bkz.
· 14 Yanıt · 1.2K görüntüleme 0 okuyor
14 Yanıt
acill yahu biri bişey desinnnn.
antinoke-antelope agresif ama seri kasılırsın 👍
para kasarmı orada bn ex deil para kasmak istiyorum sizce 1 günde hangi yaratıklarda kaç m kasarım
S
silkroadlife
⭐ 17y
kaç para kasmak yerine ex kassan golda ihtiyacım var kardeşim diyosan birsürü gold siteleri var
100m 9 TL bu kadar ucuz kaçırma derim 1m yapçam diye pc açık tutcana 100 m alıp biran önce lvl atlamana bak kardeş
100m 9 TL bu kadar ucuz kaçırma derim 1m yapçam diye pc açık tutcana 100 m alıp biran önce lvl atlamana bak kardeş
zaten 7 tane 86-88 arası charlarım var oyunda para kasıp arkadaşlara bn satıyorum salakmıyım bn sitelerden para alıyım hem bn başka konuda akıl istemedim soru sordum bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayınız
zaten 7 tane 86-88 arası charlarım var oyunda para kasıp arkadaşlara bn satıyorum salakmıyım bn sitelerden para alıyım hem bn başka konuda akıl istemedim soru sordum bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayınız
Sitelerden gold alanlar ' SALAK ' mı oluyor 🙄 🙄 ( Lütfen kullandığınız cümlelere dikkat ediniz) 😉
İlk önce emek verip sana yardımcı olmaya çalışan insanlarla doğru konuşmasını öğren
İlk önce emek verip sana yardımcı olmaya çalışan insanlarla doğru konuşmasını öğren
Katılıyorum.. 🕵️ 🕵️
S
silkroadlife
⭐ 17y
Bende Sana Önerimi Söledim Ve Söledigim Öneri Başka Konudada Deyil
Bizleri Buraya Sizlere Yardımcı Olmak İçin Görevli Yaptılar Ve Bende Sana Yardımcı Olmaya Çalıştım Önerimi Söledim Ama Bu Lafı Sana Yakıştıramadım.
Bizleri Buraya Sizlere Yardımcı Olmak İçin Görevli Yaptılar Ve Bende Sana Yardımcı Olmaya Çalıştım Önerimi Söledim Ama Bu Lafı Sana Yakıştıramadım.
hem yardım isterler, hem vakit harcayıp yorum yazanlara hakaret ederler. Hiç anlamam bu tip arkadaşlarımızı 😊
zaten 7 tane 86-88 arası charlarım var oyunda para kasıp arkadaşlara bn satıyorum salakmıyım bn si7 ttelerden para alıyım hem bn başka konuda akıl istemedim soru sordum bilmiyorsanız lütfen yorum yapmayınız
7 tane 85 üzeri çar yapıpda hala en kolay nerde para kasılcagını bilmiyosan bu oyunu oynama daha iyi 😁 😁
M
Misproject
⭐ 19y
Taxi yap daha ii:D
soru sormakda akıl isteme bicimidir,aklın yetmiyosa soru sorarsın cevabını uslu uslu beklersin capis? ☕
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap