Icerige atla
Extraloob

öneri istiyorum ...

· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
Arkadaşlar bende eski silkroadçılardanım ama çoktandır dersler falan bi türlü tam oynamak nasip olmadı geçnlerde girdimde avrupalı karakterler falan harika olmuş eskiden charım 65 lvl cold bowdu 2 int 1 str şeklinde kasıyordum çar baya sağlamdı şimdi avrupalı karakterlerde çıkmış kararsızım sizce en güçlü karakter ve yapılandırması hangisi ? avrupalı mage ilgimi çekti ama bilemiyorum .... daral:
11 Yanıt
X
xcorelli ⭐ 18y
normal sroya hic baslama derim private oyna daha zevkli ve heycanli zszc water fire tafsiyem
A
Avasin ⭐ 17y
Hiç başlama daha iyi silkraodın moku çıktı...
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
yaw ne bileyim arkadaşlar başlayıp iyice sıkılmassam içimde ukte olarak kalır yoksa oynayacak bi ton pravite serverler oyunlar var ....
K
ksk132 ⭐ 16y
Pvp için warrior yan skill cleric. unique için Wizard yan skill bard veya cleric 😉
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
bow büyü olarakta cold krakter yapılandırmasıda 2 int 1 str düşünüyorum ... işe yarar sanırım
T
kesin bişey diyemem ama int bow çok gördüm ben nuler oldgum halde nerdeyse benim kadar vuruyor
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
ewet özellikle critical vurduklarında acayip...yer sallanıyor 💃 zaten başladımda vatana millete hayırlı olsun
T
bow büyü olarakta cold krakter yapılandırmasıda 2 int 1 str düşünüyorum ... işe yarar sanırım

Pacheon-Fire-Cold tavsiyemdir fakat sen private server felan oynama normal sronun tadını alamassın 8)
N
noncelalreis OP ⭐ 19y
fire hiç kullanmadım ama int çarda işe yarayabilir saol güzel tavsiye
M
söyle evladım dinliyorum

Yanıt yazmak için giriş yapın.

Giriş Yap
Paylaş: