Arkadaşlar bende eski silkroadçılardanım ama çoktandır dersler falan bi türlü tam oynamak nasip olmadı geçnlerde girdimde avrupalı karakterler falan harika olmuş eskiden charım 65 lvl cold bowdu 2 int 1 str şeklinde kasıyordum çar baya sağlamdı şimdi avrupalı karakterlerde çıkmış kararsızım sizce en güçlü karakter ve yapılandırması hangisi ? avrupalı mage ilgimi çekti ama bilemiyorum .... daral:
öneri istiyorum ...
· 11 Yanıt · 1.6K görüntüleme 0 okuyor
11 Yanıt
normal sroya hic baslama derim private oyna daha zevkli ve heycanli zszc water fire tafsiyem
Hiç başlama daha iyi silkraodın moku çıktı...

yaw ne bileyim arkadaşlar başlayıp iyice sıkılmassam içimde ukte olarak kalır yoksa oynayacak bi ton pravite serverler oyunlar var ....
Pvp için warrior yan skill cleric. unique için Wizard yan skill bard veya cleric 😉
bow büyü olarakta cold krakter yapılandırmasıda 2 int 1 str düşünüyorum ... işe yarar sanırım
T
tsbirinci061
⭐ 16y
kesin bişey diyemem ama int bow çok gördüm ben nuler oldgum halde nerdeyse benim kadar vuruyor
ewet özellikle critical vurduklarında acayip...yer sallanıyor 💃 zaten başladımda vatana millete hayırlı olsun
T
ThePrestige
⭐ 16y
bow büyü olarakta cold krakter yapılandırmasıda 2 int 1 str düşünüyorum ... işe yarar sanırım
Pacheon-Fire-Cold tavsiyemdir fakat sen private server felan oynama normal sronun tadını alamassın 8)
fire hiç kullanmadım ama int çarda işe yarayabilir saol güzel tavsiye
M
maximumyakup
⭐ 16y
söyle evladım dinliyorum
Yanıt yazmak için giriş yapın.
Giriş Yap