lemonade OP ⭐ 17y 13 yil once #1 Arkadaşlar önerdiğiniz dramatik film var mı? Mümkünse aşk falan olmasın 'Yeşil Yol' tarzında olsun pray: TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı +Q Yanıt Yaz Sil
Z Zippy ⭐ 15y 13 yil once #2 John Q 🤝 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
F frityus ⭐ 17y 13 yil once #3 Forest gump TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Ufck ⭐ 16y 13 yil once #4 Atın İntikamı. [F MS] Acıya Kilitlenmiş duygularımın, tek anahtarı senin gözlerin gülüm hadi gel canlandır bu serseriyi.. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Windy ⭐ 19y 13 yil once #5 Green Street Hooligans TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
X Xantus ⭐ 17y 13 yil once #6 Bence 3 idiots izle.Hem gülersin, hem ağlarsın. TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Violent Arise ⭐ 19y 13 yil once #7 Dramdan ziyade türk filmi olarak Dedemin İnsanları filminde ben ağlamaklık olmuştum 😊 İzlemelisin bence ^^ TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
bluesman ⭐ 17y 13 yil once #8 Piyanist TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
E EnderGelisenOsasunaAtagi ⭐ 14y 13 yil once #9 Bu mesaj Ufck rumuzlu uyeden alinti yapildiAtın İntikamı.Konusu ne ? 🎅 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
sweetCHIEF ⭐ 17y 13 yil once #10 benim icin I Am Legend efsanevi bir duygusal filmdir sadnessla1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil
Rewind Yönetici ⭐ 19y 13 yil once #11 Bu mesaj frityus rumuzlu uyeden alinti yapildiForest gump+1 TepkilerHenüz kimse tepki vermediKapatclose Düzenle Alıntı Yanıt Yaz En İyi Cevap Seç Sil